31 شهریور به مناسبت هفته دفاع مقدس/

عملیات کربلای پنج در رزمایش «ستارگان درخشان» تصویرسازی می شود

عملیات کربلای پنج در رزمایش «ستارگان درخشان» تصویرسازی می شود
فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با بیان اینکه عملیات کربلای پنج در رزمایش «ستارگان درخشان» تصویرسازی می شود، گفت: از مردم رشت دعوت می کنم که 31 شهریور از نزدیک این برنامه را ببینند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مجید دوهندو در گفت وگو با خبرنگار «دیارباران» با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس، اظهار کرد: مردم گیلان هشت هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی ایران کردند.
وی با اشاره به برگزاری برنامه های هفته دفاع مقدس در رشت، افزود: باید در ترویج فرهنگ شهدا بکوشیم و به آنها یادآوری کنیم که در دفاع مقدس چه حادثه ای پیش آمده و چه رشادت هایی صورت گرفته است.
فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با بیان اینکه عملیات کربلای پنج در رزمایش «ستارگان درخشان» تصویرسازی می شود، افزود: در رزمایش رزمی فرهنگی «ستارگان درخشان» در کانون بسیج جوانان گیلان به صورت یک نمایش کاملا هنری همراه با آتش و حرکت بازسازی عملیات کربلای پنج را تصویرسازی می کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,
, .,
,

وی افزود: امیدواریم بتوانیم یاداوار آن روزهای عزیز برای همه به خصوص قشر جوان باشیم.
فرمانده سپاه ناحیه مرکزی رشت با بیان اینکه از همین جا از مردم رشت دعوت می کنیم که 31 شهریور از نزدیک این برنامه را ببینند، گفت: هنرمندان خوبی وارد عمل شدند و کار بزرگ همکاری عزیزانمان را در ادارات می طلبد.

,
,

دوهندو ادامه داد: به ویژه ادارات دولتی باید پای کار بیایند چون کار بزرگی در هفته دفاع مقدس است تا بتوانیم بهتر کار را ارائه دهیم.

,

وی خاطرنشان کرد: با توجه به هجمه فرهنگی دشمن که قوی در این جبهه کار می کند باید بتوانیم واقعیت مظلومیت رزمندگان و نظام جمهوری اسلامی را به جوانان انتقال دهیم.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه