logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شهید پیشمرگ مسلمان کرد تازه تفحص شده، در کردستان مدفون خواهد شد

شهید پیشمرگ مسلمان کرد تازه تفحص شده، در کردستان مدفون خواهد شد
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان: شهید پیشمرگ مسلمان کرد که همراه شهدای گمنام از مرز باشماق وارد خاک ایران اسلامی شد، در کردستان تشییع و به خاک سپرده خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیشمرگ روح الله، چند روز پیش بود که 17 کبوتر خونین بال بر روی شانه های مردم قدر شناس کردستان تشییع و برای شناسایی به تهران اعزام شدند. در میان این شهدای مظلوم، غیر از شهید سودی، همگی گمنام بودند، البته خبرهایی از وجود دو شهید پیشمرگ مسلمان کرد در بین این عزیزان به گوش می رسید. به همین دلیل به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مراجعه کردم و درباره وضعیت این شهید گمنام پیشمرگ مسلمان کرد با سرهنگ پاسدار محمدرضا شرفبیانی به گفتگو نشستم.

 

سرهنگ پاسدار محمدرضا شرفبیانی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کردستان با بیان اینکه در میان 17 شهیدی که از مرز باشماق وارد خاک ایران اسلامی شدند، یک شهید پیشمرگ مسلمان کرد حضور داشت گفت: در پیشمرگ بودن یکی از این شهدای گمنام هیچ شکی نیست و با توجه به لباس و نوع پوشش و هم چنین اسناد همراه این شهید، یقین داریم که ایشان پیشمرگ مسلمان کرد است.

 

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان ابراز داشت: این شهید گمنام پیشمرگ مسلمان کرد نیز همراه سایر شهدای گمنام به تهران منتقل شده است و بعد از انجام آزمایشات متعدد جهت نمونه برداری، به استان کردستان منتقل و در یکی از شهرستا ها مدفون خواهد شد.

 

بر اساس این گزارش، سازمان پیشمرگان مسلمان کرد بیش از هزار شهید گلگون کفن را تقدیم انقلاب اسلامی نموده است، ولی به دلیل وضعیت نامناسب ثبت و ضبط مشخصات شهدا در زمان شهادتشان، هیچ آماری از تعداد شهدای مفقود الاثر این سازمان مردمی در دست نیست.

 

در این میان تعدادی از شهدای این سازمان همچون شهید صدیق جماران و شهید ناصر رنج آوری توسط گروهک های ضدانقلاب به اسارت درآمده اند و در مکانی نامعلوم به شهادت رسیده اند و هیچ نشانی از محل دفن آن ها در دست نیست.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیشمرگ روح الله, پیشمرگ روح الله,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه