نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد؛
ضرورت وحدت و انسجام مسئولان نظام اسلامی /سیاهی پرونده آمریکا و انگلیس نزد ملت ایران
علیمردانی با بیان اینکه انسجام، وحدت و اتحاد مسئولان نظام اسلامی در همه ی مسائل کشوری باید وجود داشته باشند و جناح بندی در این حرکات نباشد، گفت: نقاط ضعف ها با وحدت و هم دلی از بین خواهد رفت و نظام جمهوری اسلامی با قدرت هرچه بیشتر از منافع خود دفاع می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،محسن علیمردانی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان با بیان اینکه ملت ایران همچنان حامی مستضعفین و به دنبال احقاق حقوق ستم دیدگان است،اظهارکرد:کشورهایی که با نظام جمهوری اسلامی ایران دشمنی دارند و در این راه از هیچ گونه دخالتی بر علیه ایران اسلامی دست بر نمی دارند دنبال نفوذ در ایران اسلامی هستند تا به اهداف شوم خود برسند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,وی با بیان اینکه اجازه نفوذ بیگانگان به ایران اسلامی را نمی دهیم ، خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب سیاست های جمهوری اسلامی ایران شفاف بوده و در حفظ استقلال و دفاع از مظلومان ثابت قدم بوده است .
,نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه پرونده آمریکا و انگلیس نزد ملت ایران ساه است، تصریح کرد: آمریکا و انگلیس به دنبال توطئه های مختلف و رفتارهای غیر عقلانی است تا به هر طریق ممکن به ایران نفوذ کرده و به اهداف شوم خود برسد.
,علیمردانی با اشاره به اینکه باید مراقب نفوذ و توطئه های کشورهایی که سابقه خوبی ندارند باشیم، خاطرنشان کرد: نباید اجازه داد تا انگلیس ، آمریکا و کشور های هم پیمان با این کشورها با استفاده از توافقات هسته ای در ایران معبری درست کرده تا به ایران دسترسی داشته باشد.
, .,وی با بیان اینکه پرونده انگلیسی در تاریخ ایران بسیار سیاه است و دست آنها آلوده به همه نوع شیطانی ها است، گفت: ما هرگز نباید این شیطانها را فراموش کنیم و فریب بخوریم آنها قطعا به دنبال نفوذ هستند.
,نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشورهایی که با ملت ایران دشمنی دارند در صدد بر اندازی انقلاب هستند و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی کنند،گفت:مردم ملت ایران به آمریکا و همپیمانان آنها اعتماد ندارند و پرونده آمریکا و انگلیس نزد ملت ایران سیاه است.
, .,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه