گزارش تصویری:

فاضلاب های سرگردان تهدیدی برای آلودگی پایتخت طبیعت ایران/روان آب هایی که روان مردم را بر هم می زنند

فاضلاب های سرگردان تهدیدی برای آلودگی پایتخت طبیعت ایران/روان آب هایی که روان مردم را بر هم می زنند
آب گرفتگی در خیابان های اصلی یاسوج نشان می دهد که معابر اصلی این شهر سردسیری به صورت کارشناسی و براساس استانداردهای فنی طراحی و احداث نشده اند و این مشکل هرساله رخ می دهد و شهرداری نیز به اصلاح معابر اب گرفته نمی پردازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از چهارفصل،‌ ورود روان  ابها در انتهای خیابانها و انتهای جداول منتهی به پل بر نبش کوچه ها تردد خودروها را با مشکل امکان پذیر کرده است و این مشکل مدت هاست ادامه دارد و بیماری های زیادی را برای کسانی که در این خیابان های عبور و مرور می کنند ایجاد می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهارفصل, چهارفصل, چهارفصل,

 

,

در بخشهایی از شهر در محدوده محمود آباد وسالم آباد در محدوده خیابان ها آبگرفتگی شدید گزارش شده است .

, .,

 

,

آب گرفتگی در خیابانهای اصلی یاسوج نشان می دهد که معابر اصلی این شهر سردسیری بصورت کارشناسی و براساس استانداردهای فنی طراحی و احداث نشده اند و این مشکل هرساله رخ می دهد و شهرداری نیز به اصلاح معابر اب گرفته نمی پردازد.

,

.

, .,

تعدادی از شهروندان یاسوجی در گفت وگو با این پایگاه خبری تحلیلی خواستار اصلاح و مرمت معابر و خیابان های شهر برای جلوگیری از آب گرفتگی شدند.

, پایگاه خبری تحلیلی,

 

,

تصاوبر این روان آب ها  را در زیر ببینید:

,

انتهای پیام/م.ن.ه

,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
, , ,
 
,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه