پیش‌بینی مبادله تجاری ایران و امارات دردوره پساتحریم

پیش‌بینی مبادله تجاری ایران و امارات دردوره پساتحریم
با برداشته شدن تحریم‌ها، چه آینده‌ای در انتظار رابطه تجاری ایران و امارات است؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، اخیرا یورونیوز در گزارشی اعلام کرد که در صورت حصول توافق هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5، دبی که زمانی یک قطب مهم تجاری و بانکی محسوب می‌شد به محلی برای از سرگیری تجارت با ایران تبدیل خواهد شد. حجم مبادلات تجاری در سال های اخیر افزایش یافته و با وجود تحریم‌های آمریکا، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، تعداد ایرانیان مقیم دبی هر روز افزایش یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مبادلات تجاری ایران و دبی افزایش می‌یابد
به گزارش اقتصادنیوز، مسعود دانشمند، رئیس شورای مشترک ایران و امارات هم در گفت‌وگو با اقتصادنیوز درباره میزان مراودات تجاری ایران و امارات در دوره پسا‌تحریم اظهار کرد:تاکنون میزان مبادلات تجاری بین ایران و شریک اول تجاریش هیچ تغییری کرده‌ است.

,
,

وی ادامه داد: در سال گذشته به تعبیر اماراتی‌ها میزان واردات ایران از امارات  18 میلیارد دلار و به تعبیر ایرانی‌ها 11 میلیارد دلار بوده‌ است.

,

دانشمند با بیان این‌که همچنین صادرات از ایران به امارات در حدود چهار میلیارد دلار بوده‌است، تصریح کرد: این در حالی‌است که در سال گذشته میزان کل واردات به کشور 54.2 میلیارد بوده‌ است.

,

رئیس شورای مشترک ایران و امارات با تاکید بر این‌که اگر تحریم‌ها برداشته شود حجم کلی تجارت ایران افزایش پیدا می‌کند، اظهار کرد: به همین ترتیب حجم تجارت ایران و امارات هم افزایش پیدا می‌کند و این روند با لغو تحریم‌های بانکی تسهیل نیز می‌شود.

,

انتهای پیام/بخ
 

,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه