عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
اقدامات دولت در خصوص اقتصاد مقاومتی کافی نیست/ بعید است وزیر اقتصاد استیضاح شود
عضو کمیسیون اقتصادی مجلسگفت: هر چند دولت در زمینه اقتصاد مقاومتی کارهایی را انجام داده است ولی این اقدامات کفایت نمی کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ابراهیم نکو عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی دیار آفتاب، گفت: اقتصاد مقاومتی مدل مطالعه شده همراه با کار کارشناسی شده ای است که برای تهیه آن مدت ها زمان صرف شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب، , دیار آفتاب،,

, ,
نکو با اشاره به اینکه طراحی اقتصاد مقاومتی حاصل نظرات کارشناسان فنی بوده است اظهار کرد:اگر این طرح در کشور در هر شرایطی به درستی اجرا شود موفق بوده و جوابگوی نیازهای جامعه خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه این طرح برای دوره خاصی طراحی نشده است افزود: این طرح را می توان در دوران های مختلف در شرایط تحریم و بعد از تحریم هم استفاده کرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی در توسعه اقتصادی کشور تاثیر گذار خواهد بود ادامه داد: اجرای موفق اقتصاد مقاومتی می تواند تاثیرات مثبتی را در زمینه صادرات و ورادات در کشور داشته باشد.
نکو بیان کرد: همان طور که مقام معظم رهبری هم بارها تاکید داشتند برای اجرای موفق اقتصاد مقاومتی باید از سطح نوشتاری، برگزاری سمینار و جلسات خارج شویم و به صورت عملیاتی اقتصاد مقاومتی را اجرا کنیم.
وی با تاکید بر اینکه دولت و مجلس هم بر اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی اهتمام دارد بیان کرد: مجلس شورای اسلامی به منظور تحقق این مهم طرح ها و لایحه ها را بر اساس سیاست های اقتصاد مقاومتی تصویب می کند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: برای موفقیت در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی باید برنامه ها را به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تهیه کنیم تا اقتصاد را مدیریت کرده و از مسیر اصلی خارج نشویم.
نکو در خصوص استیضاح وزیر اقتصاد در مجلس شورای اسلامی هم گفت: بعید است که وزیر اقتصاد استیضاح شود.
وی ادامه داد: اقبال مجلس شورای اسلامی و نمایندگان برخلاف روز سوال نمایندگان از وزیر اقتصاد متفاوت است و در صورتی که جلسه استیضاح برگزار شود استیضاح رای نخواهد آورد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه