logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  2. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  3. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  4. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  5. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  6. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  7. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  8. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  9. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  10. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  11. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  12. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  13. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  14. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  15. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  16. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  17. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  18. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  19. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  20. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند

رئیس دانشگاه کردستان:

رشته شیمی می تواند پاسخگوی توسعه کشور شود

رشته شیمی می تواند پاسخگوی توسعه کشور شود
رئیس دانشگاه کردستان یافتن راهکار برای توسعه کشور را خواسته جامعه از دانشگاهیان عنوان کرد و گفت: رشته شیمی می‌تواند پاسخگو در این حوزه باشد، بنابراین توجه به نیازهای کاربردی در کشور باید سرلوحه دست‌اندرکاران شیمی قرار بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خبرنگار کُرددانش؛ دکتر فردین اخلاقیان رییس دانشگاه کردستان صبح امروز در بیست و سومین سمینار شیمی آلی ایران  که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد ظهار داشت: علم شیمی دارای جنبه های  کاربردی فراوانی از جمله کاربرد در حوزه هایی مانند پزشکی و داروسازی، کشاورزی و مواد غذایی، صنایع نفتی، پتروشیمی و نظامی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , کُرددانش, کُرددانش,

 

,

وی گفت: کشور ما دارای منابع غنی معدنی و نیروی انسانی باارزشی است که برای توسعه همه جانبه نیازمند توسعه علم و فناوری است.

,

                         

,

اخلاقیان توسعه علم شیمی را یکی از ضروریات توسعه کشورعنوان کرد و گفت: کشور ما در علم شیمی دارای قدمت طولانی است و رشته‌ها و مقاطع مختلف در ایران در این علم وجود دارند.

, .,

 

,

رییس دانشگاه کردستان یادآور شد: بار اصلی تولید علم کشور روی دوش اساتید گروه شیمی قرار دارد و در دانشگاه کردستان نیز گروه شیمی گروهی توسعه یافته است.

, .,

 

,

اخلاقیان یافتن راهکار برای توسعه کشور را خواسته جامعه از دانشگاهیان عنوان کرد و افزود: رشته شیمی می‌تواند پاسخگو در این حوزه باشد، بنابراین توجه به نیازهای کاربردی در کشور باید سرلوحه دست‌اندرکاران شیمی قرار بگیرد.

, .,

انتهای پیام//

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه