مسوول فضای مجازی بسیج دانشجویی گیلان:

دانشجویان باید در عرصه فضای مجازی تولید کننده محتوا باشند و تاثیرگذاری در این جبهه را باور داشته باشند

دانشجویان باید در عرصه فضای مجازی تولید کننده محتوا باشند و تاثیرگذاری در این جبهه را باور داشته باشند
امیدواریم امسال شاهد یک تحول عظیم فکری و علمی در ارتباط با فضای مجازی در دانشگاه ها و به خصوص تشکل های دانشجویی باشیم
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از پیک دانشجو مهدی فرهمند در گفتگو با خبرنگار پیک دانشجو گفت :دانشجویان باید در عرصه فضای مجازی تولید کننده محتوا باشند. متأسفانه در فضای مجازی با وجود گسترش روز افزون آن تاکنون توسط تشکلات دانشجویی مختلف ، کار خاصی صورت نگرفته است تولید محتوا در این عرصه مهم‌ترین مطالبه رهبری از دانشجویان است که تاکنون بر زمین مانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو,

همچینین درباره ترکیب جدید شورای عالی فضای مجازی افزود: امیدواریم در دوره دوم شورای عالی فضای مجازی، تجربیات تلخ گذشته تکرار نشود و ترکیب فعلی اعضای شورا ترکیبی است که نسبت به گذشته ارتقا پیدا کرده و نشان دهنده انسجام و همگرایی بین یکدیگر است

,

بی‌توجهی به دغدغه‌های رهبری درفضای مجازی در تمام نهادهای زیربط مشاهده می شود که امیدواریم مسوولین و دانشجویان در این دغدغه مهم رهبری گام موثر و رضایت بخشی بردارند.

,

مسوول فضای مجازی بسیج دانشجویی گیلان گفت : همه ی ما می دانیم که تاثیر گذاری در فضای مجازی بسیار بالاست همانطور که مقام معظم رهبری در فرمایشات اخیر خود فرمودند: ضای مجازی به عنوان یک قدرت نرم فوق‌العاده در عرصه‌های مختلف از جمله فرهنگ، سیاست، اقتصاد، سبک زندگی، ایمان، اعتقادات دینی و اخلاقیات، بر لزوم طراحی مناسب و دقیق برای حفظ حریم امنیت فکری و اخلاقی جامعه در این عرصه تأکید کردند و افزودند: لازمه حضور فعال و تأثیرگذار در فضای مجازی، «تمرکز در تصمیم‌گیری»، «جدیت در اجرا بدون از دست دادن زمان»، «هماهنگی میان دستگاهها» و «پرهیز از موازی‌کاری و تعارض» است.

,

درپایان گفت: امیدواریم امسال شاهد یک تحول عظیم فکری و عملی در ارتباط با فضای مجازی در دانشگاه ها و به خصوص تشکل های دانشجویی باشیم.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه