فرمانده انتظامی استان اصفهان:

زنگ خطر مسائل ضد فرهنگی به صدا در آمده/ مسائلی که به صورت فرهنگی حل شود، پایداری آن در جامعه بیشتر است

زنگ خطر مسائل ضد فرهنگی به صدا در آمده/ مسائلی که به صورت فرهنگی حل شود، پایداری آن در جامعه بیشتر است
فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به ضرورت توجه به مسائل فرهنگی در جامعه گفت: زنگ هشدار مسائل فرهنگی به صدا درآمده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به  نقل از اصفهان بیدار، سردار عبدالرضا آقاخانی امروز در همایش استانی هیات های مذهبی گفت: امروز بیش از ۵ هزار هیات مذهبی در استان وجود دارد که طرفیت بسیار خوبی برای ترویج فرهنگ ناب اسلامی در سطح جامعه است.
وی اظهار کرد: برای برخی از مسوولین مسائل فرهنگی استان را بیان کرده ام و به آنها گفته ام که زنگ خطر برخی مسائل ضد فرهنگی به صدا در آمده است.
سردار آقاخانی با بیان اینکه استان اصفهان به واسطه مذهبی بودن و ولایتی بودن و تقدیم ۲۳هزار ۵۰۰ شهید با سایر استان ها متفاوت است، تاکید کرد: اصفهان را نمی توان با سایر استان ها مقایسه کرد زیرا کوچکترین میزان جرم فرهنگی و اجتماعی نیز برای این شهر بزرگ و زیاد است.
وی با اشاره به ورود برخی فرهنگ های غلط در برنامه های مذهبی، گفت: متاسفانه نمود این فرهنگ غلط را در برنامه های جشن نیمه شعبان مشاهده می کنیم که هر ساله برای نیروی انتظامی مشکلاتی را به همراه دارد.
فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: موسیقی و کنسرت باید تحت تاثیر برنامه های مذهبی و فرهنگی باشد نه اینکه برنامه های مذهبی تحت تاثیر موسیقی قرار گیرد.
وی با اشاره به بهره گیری از آلات موسیقی در برنامه های عزداراری گفت: این مسائل نیز باید با فرهنگ سازی حل شود.
سردار آقاخانی خاطر نشان کرد: مشکلات اجتماعی را باید به صورت فرهنگی حل کرد و حتی باید به گونه ای عمل کنیم که برنامه های امنیتی نیز به صورت اجتماعی و فرهنگی حل شود، نه اینکه مسائل اجتماعی و فرهنگی را امنیتی کنیم.
وی با بیان اینکه مسائل فرهنگی دیر جواب می دهد، افزود: البته این مساله را باید بدانیم اگر مساله ای به صورت فرهنگی حل شد، پایداری آن در جامعه بیشتر است.
فرمانده انتظامی استان اصفهان با تاکید بر سامان دهی محافل فرهنگی در سطح جامعه، گفت: امروز بیش از دو هزار هیات ثبت نشده در سطح استان وجود دارد که برخی به صورت دهگی برنامه برگزار می کنند.
وی تصریح کرد: در این صورت مشخص نیست که منبری، مداح، مجری و بانیان این مراسمات چگونه عمل می کنند.
سردار آقاخانی با اشاره به برخی کارهای خرافی از جمله قمه زنی ها در مراسمات مذهبی استان اصفهان، تصریح کرد: این مساله نیز باید به صورت فرهنگی و بومی حل شود زیرا امنیتی کردن فضا موثر نیست.
وی خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی استان با تمام ظرفیت های انسانی، علمی، آماری و امکاناتی آمادگی کامل دارد در راستای سازماندهی فعالیت های مذهبی در استان با ستاد ساماندهی شوون مذهبی استان همکاری داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان بیدار،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه