نماینده سابق مردم تالش، رضوانشهر و ماسال:
ایرادات محیط زیستی به سد شفارود به خود سازمان محیط زیست وارد است
نماینده سابق مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ایرادات محیط زیست به سد شفارود گفت: محیط زیست قبلا به این سد مجوز داده بود و امروز اگر ایرادی هم به این سد وارد باشد به خود سازمان محیط زیست وارد است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، بهمن محمدیاری در گفتگو با خبرنگار ماسال نیوز، با اشاره به پیشینه 20 ساله سد شفارود اظهار داشت: سد شفارود در قانون بودجه سنواتی اعتبار داشته است و حتی یک مرحله در مجلس هفتم وزیر مربوطه پس از بازدید این سد را از اجرا خارج کردند که مجددا با پیگری و سوالی که بنده در مجلس مطرح کردم پروژه فعال شد و این پروژه را در صدر پروژه های با استفاده از منابع خارجی و فاینانس قرار دادند و بعد مراحل مختلف را طی کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز,وی افزود: یکی از موانع ساخت سد محیط زیست بود که بعد از جلسات مختلف این پروژه به تصویب رسید. بنابراین امروز اگر ایرادی هم باشد به محیط زیست وارد است. آنها بحث تخریب جنگل را مطرح می کنند که این موضوع هم پیش بینی شده بود و وزارت نیرو موظف بود که به همان مساحت که جنگل تخریب شده است جنگل های دیگر احیا و یا ایجاد شود.
,نماینده مجالس پنجم، هفتم و هشتم با اشاره به مجوز صادر شده برای محیط زیست برای ساخت سد شفارود در گذشته و کاهش ارتفاع تاج سد گفت: به نظر من محیط زیست مجوزی را که در گذشته صادر کرده است متوقف نکند و مانع اجرای آن نشود. این پروژه برای منطقه و استان حیاتی است.
,محمدیاری افزود: با توجه به اینکه گیلان یک استان کشاورزی است اما برای آن سدهای مناسبی پیش بینی نکرده ایم و در فصولی از سال شاهد هستیم که کشاورزان با مشکلاتی مواجه می شوند. ضمن اینکه این سد قرار بود آب آشامیدنی برخی از شهرها را نیز تأمین کند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه