logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رای‌گیری درباره برجام به تعویق افتاد

رای‌گیری درباره برجام به تعویق افتاد
با پایان نشست نمایندگان جمهوری خواه آمریکا رای گیری درباره طرح «عدم پذیرش توافق هسته‌ای» به تعویق افتاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از رویترز خبر داد، با پایان نشست نمایندگان جمهوری خواه آمریکا پشت درهای بسته، رای گیری درباره طرح «عدم پذیرش توافق هسته‌ای» به تعویق افتاد و این احتمال وجود دارد تا زمان نامحدودی عدم رای‌گیری ادامه پیدا کند.

نمایندگان از باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا خواستند تا توافق طبقه‌بندی‌شده میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در اختیارشان قرار دهد.

نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره با استناد به بندی از قانون نظارت بر توافق هسته‌ای، که دولت آمریکا را ملزم به ارائه متن و «توافقات جانبی» آن می‌کند، می‌گویند با توجه به اینکه متن سند محرمانه ایران و آژانس را ندارند،‌ عملا دوره ۶۰ روزه بررسی توافق هنوز آغاز نشده و نمی‌توان آن را به رأی گذاشت.

این درحالی است که همزان با جلسه سناتورهای جمهوری خواه پشت درهای بسته سفیر فرانسه در صفحه توئیتر خود به طور تلویحی این درخواست را غیرقانونی دانست.

از نگاه ناظران این اقدام جمهوری خواهان نتیجه شکست در ایجاد ائتلاف با برخی نمایندگان دموکرات برای وتوی برجام بود و به نوعی یک تغییر راهبرد در قبال این مسئله است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه