امام جمعه شفت ؛
ساختن چهره صلح جو از اوباما جای تأسف دارد/بسیج را به افراطی گری و تندروی متهم می کنند/درد نظام و کشور لغو تعدادی کنسرت نیست
امام جمعه شفت با اشاره به برخی اقدامات بسیج در زمینه امربه معروف و نهی ازمنکر و حفظ مصالح نظام ، گفت: برخی به این دلایل بسیج را تندرو و افراطی گر می دانند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از صبح شفت، حجت الاسلام سید عبدالله هاشمی امروز در پنجمین نشست مجمع عالی بسیج سپاه ناحیه شفت اظهار کرد: یکی از ابتکارات امام خمینی ره ملقب کردن آمریکا به شیطان بزرگ است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با بیان اینکه ابلیس را شیطان می نامند، افزود: دلیل این نامگذاری مکر، حیله و ریاکاری شیطان برای منحرف کردن بندگان است .
,وی با اشاره به اینکه کار شیطان صرفا اغواگری و اغفال است نه کشتار ، خاطرنشان کرد: آمریکا به دلیل اینکه علاوه بر اغفال و اغواگری ، کشتار را هم انجام می دهد از طرف امام خمینی ره به شیطان بزرگ لقب یافت.
,امام جمعه شفت نشان دادن یک چهره صلح جو و صلح طلب از رئیس جمهور آمریکا را از طرف برخی از خواص داخلی جای تأسف و تأمل دانست و یادآورشد: جورج بوش به رئیس جمهوری جنگ طلب مشهور بود اما در زمینه تحریم ها علیه ایران به خود اجازه تحریم دارو را نداد اما اوباما در تحریم ها علیه ایران از همه حربها استفاده کرد حتی از دارو.
,حجت الاسلام هاشمی در ادامه شهریور را با توجه به مناسبت های که در زمینه ترور و جنایت غرب برعلیه ایران و مردم مظلوم آن دارد بستر مناسب برای عبرت گرفتن برشمرد و تصریح کرد: متاسفانه رسانه ها شنیداری و دیداری و مکتوب بصورت کم رنگ از کنار آنها می گذرند و این نشان می دهد که دشمن در حال کار کردن بر روی باورها و اعتقاداتمان است.
,وی گذشته تاریخ ایران اسلامی را مملو از درس و عبرت برای حال و آینده عنوان و افزود: اگر در جای از دشمن ضربه می خوریم نشان می دهد که نتوانسته ایم راه های نفوذ دشمن را بطور کامل مسدود کنیم.
,امام جمعه شفت با اشاره به دیدار بسیجیان با مقام معظم رهبری و سخنان ایشان ، گفت: ایشان فرمودند بسیج باید در جهت حفظ روحیه انقلابگری مخصوصا در جوانان توجه ویژه ای داشته باشند.
,وی با بیان اینکه در برخی موارد که بسیجیان در زمینه امربه معروف و نهی از منکر و مراقبت از مصالح نظام و کشور تلاش می کنند آنها را تندرو و افراطی می نامند، اظهار کرد: آنها می خواهند با این ادبیات روحیه انقلابگری را در بین جوانان از بین ببرند و در چنین شرایطی باید بیشتر مراقب بود.
,هاشمی به بیانات چند وقت اخیر مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی اشاره و تأکید کرد: آنچه که بصورت آمار گفته می شود با آنچه که در واقعیت است بسیار متفاوت است.
,وی افزود: برخی از افراد بجای اینکه در زمینه فراهم کردن بسترهای لازم برای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در شهرستان و استان ها فعالیت داشته باشند از یکسال پیش در زمینه بحث های انتخاباتی و به بحث های حاشیه ای می پردازند.
,امام جمعه شفت مشکل شهرستان و نظام و کشور را لغو تعدادی کنسرت آن هم به دلایل قانونی و اخلاقی ندانست و گفت: چرا ما سعی داریم بجای رسیدگی به مسائل اصلی به مسائل حاشیه ای بپردازیم.
,وی با اشاره به اردوهای جهادی که بدون هیچ توقعی فقط برای خدمت رسانی به مردم در روستاها و مناطق محروم ه ساخت پل ، مسجدو… می پردارند ، خاطرنشان کرد: باید کارهای به دست بسیجیان سپرده شود تا به سرنوشت پروژه پل ورودی شهرستان فومن دچار نشود که پیمانکار بعد بیش از 11 سال و گرفتن میلیاردها تومان اعتبار هنوز نتوانسته پل را که مدل آن دیگر قدیمی و از کار افتاده شده است تحویل دهد.
,حجت الاسلام هاشمی متذکر شد: با توجه به شرایط موجود جهان و جامعه باید کارهای بصورت جهادی و عملیاتی اجرای شوند تا دچار گذر زمان نگردند.
,انتهای خبر/ج
]
ارسال دیدگاه