اخبار داغ

اوباما به خرس‌ها هم رحم نکرد+عکس

اوباما به خرس‌ها هم رحم نکرد+عکس
اوباما برای درک بهتر از تاثیرات تغییرات اقلیمی بر کره زمین، سه روز در منطقه آلاسکا با بیر گریلز مجری برنامه معروف "در برابر طبیعت" زندگی کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، باراک اوباما رییس جمهور آمریکا اخیرا در جریان یک سفر سه روزه به آلاسکا با "بیر گریلز" ماجراجو و مجری برنامه تلویزیونی اهل بریتانیا سه روز در این منطقه زندگی کرده است.

به گزارش شبکه تلویزیونی " ان بی سی" آمریکا ، اوباما به منظور درک بهتر از شرایط زمین و تاثیرات تغییرات اقلیمی بر آن، سه روز را با بیر گریلز مجری برنامه مشهور " در برابر طبیعت" در مناطق قطبی آلاسکا زندگی کرده است.

اوباما در جریان این سفر از ماهی قزل آلایی که خرس های قطبی پوست و بخش های چرب  آن را خورده و گوشت آن را باقی گذاشته بودند تغذیه کرده است.

در بخشی از این مستند" بیر گریلز" بقایای ماهی های قزل آلایی که خرس ها از رودخانه شکار کرده و خورده اند را پیدا می کند و سپس توضیح می دهد که خرس ها بیشتر بافت های چربی و مغز و پوست ماهی را دوست دارند و بخش های گوشتی ماهی را رها می کنند.

گریلز سپس پس مانده های گوشتی قزل آلاها را کباب کرده  و با اوباما آن را می خورند.

اوباما در این مستند به بیر گریلز می گوید او بسیار دوست دارد تا صاحب نوه باشد و مطمئن باشد که نوه هایش نیز بتوانند طبیعت مناطق قطبی کره زمین را ببینند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,





 
, ,
,
, ,
,
, ,
,
انتهاط پیام/ط
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه