بازدید معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش از مدارس در حال ساخت استهبان
معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین استهبان از مدارس شهرستان بازدید کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سراج استهبان؛ شرفی فرماندار استهبان به همراه سقایی نماینده مردم استهبان و نی ریز در مجلس شورای اسلامی، رئیسی معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش، دست نیان مدیر کل نوسازی مدارس و تعدادی از مسؤولین محلی از روند عملیات اجرائی و پیشرفت فیزیکی مدارس در حال ساخت شهرستان استهبان بازدید کردند.این بازدید جهت اخذ اعتبارات مورد نیاز و کمک های ویژه برای ارتقاء کیفیت آموزشی به عمل آمد و دستاورد های قابل توجهی از جمله تخصیص اعتبار برای ساخت سالن همایش300 نفری، ساخت نماز خانه،سرویس بهداشتی، حصار کشی، و تعمیر چندین مدرسه شهرستان به دنبال داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از سراج استهبان؛ شرفی فرماندار استهبان به همراه سقایی نماینده مردم استهبان و نی ریز در مجلس شورای اسلامی، رئیسی معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش، دست نیان مدیر کل نوسازی مدارس و تعدادی از مسؤولین محلی از روند عملیات اجرائی و پیشرفت فیزیکی مدارس در حال ساخت شهرستان استهبان بازدید کردند.این بازدید جهت اخذ اعتبارات مورد نیاز و کمک های ویژه برای ارتقاء کیفیت آموزشی به عمل آمد و دستاورد های قابل توجهی از جمله تخصیص اعتبار برای ساخت سالن همایش300 نفری، ساخت نماز خانه،سرویس بهداشتی، حصار کشی، و تعمیر چندین مدرسه شهرستان به دنبال داشت., به نقل از سراج استهبان؛ شرفی فرماندار استهبان به همراه سقایی نماینده مردم استهبان و نی ریز در مجلس شورای اسلامی، رئیسی معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش، دست نیان مدیر کل نوسازی مدارس و تعدادی از مسؤولین محلی از روند عملیات اجرائی و پیشرفت فیزیکی مدارس در حال ساخت شهرستان استهبان بازدید کردند.این بازدید جهت اخذ اعتبارات مورد نیاز و کمک های ویژه برای ارتقاء کیفیت آموزشی به عمل آمد و دستاورد های قابل توجهی از جمله تخصیص اعتبار برای ساخت سالن همایش300 نفری، ساخت نماز خانه،سرویس بهداشتی، حصار کشی، و تعمیر چندین مدرسه شهرستان به دنبال داشت., سراج استهبان,شرفی فرماندار استهبان در حاشیه این بازدید تصریح کرد: با توجه به فصل بازگشایی مدارس یکی از مهمترین وظایف فراهم نمودن بستر مناسب در راستای رشد و ترقی دانش آموزان می باشد.
وی گفت: کار شبانه روزی مسؤولین در جهت پیشرفت و رفاه مردم شهرستان می باشد و با تکمیل طرح های جدیدی که اخیراً در شهرستان آغاز شده شاهد تحول عظیمی در امر مدرسه سازی خواهیم بود.
شایان ذکر است در سال جاری عملیات اجرائی 5 مدرسه در سطح شهرستان استهبان آغاز گردیده است.
شرفی فرماندار استهبان در حاشیه این بازدید تصریح کرد: با توجه به فصل بازگشایی مدارس یکی از مهمترین وظایف فراهم نمودن بستر مناسب در راستای رشد و ترقی دانش آموزان می باشد.
, شرفی فرماندار استهبان در حاشیه این بازدید تصریح کرد: با توجه به فصل بازگشایی مدارس یکی از مهمترین وظایف فراهم نمودن بستر مناسب در راستای رشد و ترقی دانش آموزان می باشد., شرفی فرماندار استهبان در حاشیه این بازدید تصریح کرد: با توجه به فصل بازگشایی مدارس یکی از مهمترین وظایف فراهم نمودن بستر مناسب در راستای رشد و ترقی دانش آموزان می باشد.,وی گفت: کار شبانه روزی مسؤولین در جهت پیشرفت و رفاه مردم شهرستان می باشد و با تکمیل طرح های جدیدی که اخیراً در شهرستان آغاز شده شاهد تحول عظیمی در امر مدرسه سازی خواهیم بود.
, وی گفت: کار شبانه روزی مسؤولین در جهت پیشرفت و رفاه مردم شهرستان می باشد و با تکمیل طرح های جدیدی که اخیراً در شهرستان آغاز شده شاهد تحول عظیمی در امر مدرسه سازی خواهیم بود., وی گفت: کار شبانه روزی مسؤولین در جهت پیشرفت و رفاه مردم شهرستان می باشد و با تکمیل طرح های جدیدی که اخیراً در شهرستان آغاز شده شاهد تحول عظیمی در امر مدرسه سازی خواهیم بود.,شایان ذکر است در سال جاری عملیات اجرائی 5 مدرسه در سطح شهرستان استهبان آغاز گردیده است.
, شایان ذکر است در سال جاری عملیات اجرائی 5 مدرسه در سطح شهرستان استهبان آغاز گردیده است., شایان ذکر است در سال جاری عملیات اجرائی 5 مدرسه در سطح شهرستان استهبان آغاز گردیده است.,]
ارسال دیدگاه