logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دوچرخه سوار مرودشتی در آباده:

«با شعار اصلاح الگوی مصرف آب» تا مشهد رکاب می زنم

«با شعار اصلاح الگوی مصرف آب» تا مشهد رکاب می زنم
این دوچرخه‌سوار بسیجی در نظر دارد مسیر یک‌هزار و 300 کیلومتری مرودشت به مشهد مقدس را در مدت‌زمان دو ماه رکاب بزند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از آباده نما،  دوچرخه سوار بسیجی مرودشتی در مسیر سفر به مشهد به آباده رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آباده نما،,

حسن رضایی، با شعار اصلاح الگوی مصرف آب و بحران آب را جدی بگیریم، در سفری دو ماهه با دوچرخه شهرستان مرودشت را به قصد زیارت حرم امام رضا علیه السلام ترک کرده است.

,

رضایی که تابلوی هشدار بحران خشکسالی را با خود حمل می کند، با همکاری اداره آبفا مرودشت در مسیر سفرش بروشورهایی برای آموزش مصرف بهینه آب توزیع می کند.

,

او می گوید: من دغدغه اصلاح الگوی مصرف آب دارم و امیدوارم روزی برسد که این دغدغه همه مردم شود، حتی اگر کمبود آب هم نداشته باشیم.

,

این دوچرخه سوار که بگفته خودش سالی یکبار مسیر زیارت مشهد را می پیماید، با بیان اینکه ورزش دوچرخه‌سواری علاوه بر سلامتی جسم و روح انسان، موجب کاهش ترافیک و همچنین کاهش آلودگی هوا می‌شود و همچنین لزوم نهادینه کردن این ورزش، اظهار داشت: چند سالی که شاهد کمبود منابع آب هستیم، بر آن شدم در وسع خودم پیام صرفه جویی مصرف آب را طی این سفر به مردم نقاط مختلف برسانم.

,

وی در پایان با تشکر از استقبال مسئولین آبفا و اداره ورزش و جوانان آباده، گفت: طی این دو ماه سفرم مسئولیت خانه و خانواده بر دوش همسرم است که از وی تشکر می کنم و امیدوارم گام کوچکی برای اصلاح الگوی مصرف آب که به نوعی امر به معروف و نهی از منکر است برداشته بردارم.

,

این دوچرخه‌سوار بسیجی در نظر دارد مسیر یک‌هزار و 300 کیلومتری مرودشت به مشهد مقدس را در مدت‌زمان دو ماه رکاب بزند و ضمن معرفی ظرفیت‌های شهرستان مرودشت تابلوهای بهینه مصرف کردن آب را در مناطق و مراکز مختلف مسیر پیش‌بینی‌شده به تصویر بکشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه