بخشدار مرکزی حاجی آباد:
فرهنگ سازی در روستاها از مسیر مدارس می گذرد/اعضای شورا و دهیاران بلندگوی کاندیداها نباشند
بخشدار مرکزی شهرستان حاجی آباد گفت: بحث فرهنگ سازی در روستاها از مسیر مدارس و آموزش و پرورش می گذرد که این مهم با همکار و همراهی شورا ها و دهیاری ها سرعت بیشتری خواهد گرفت .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پیارم حاجی آباد، حمید جهانگیری در جمع دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها اظهار کرد : با توجه به نزدیکی فصل بازگشایی مدارس لازم است اعضای شوراها و دهیاران همانند سال گذشته همکاری خوبی با اموزش و پرورش داشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پیارم حاجی آباد, ، حمید جهانگیری در جمع دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها اظهار کرد : با توجه به نزدیکی فصل بازگشایی مدارس لازم است اعضای شوراها و دهیاران همانند سال گذشته همکاری خوبی با اموزش و پرورش داشته باشند.,وی بیان داشت : بخشدار مرکزی شهرستان حاجی آباد فعالیت های آموزش و پرورش در زمینه فراهم نمودن تمهیدات لازم برای بازگشایی مدارس (پروژه مهر)را خوب توصیف نموده و خاطرنشان کرد : آموزش و پرورش زیر بنای توسعه و پیشرفت کشور می باشدو لازم است همه ی ما بازوانی توانمند در جهت موفقیت این نهاد ارزشمند باشیم.
,جهانگیری شوراها و دهیاران را سفیران دولت در روستاها دانست و افزود شوراها حلقه اتصال مردم با دولت هستند و بایستی بر نامه یزی خوبی داشته باشند تا روستاها در مسیر توسعه قرار داده و زمینه اشتغال جوانان روستاها را فراهم سازند.
,جهانگیری تحقق پیشرفت شهرستان را در همدلی و وحدت مسئولین دانست و گفت با تو جه به اینکه شناخت کاملی از وضعیت شهرستان دارم این نوید را به شما می دهیم که با همکاری شوراها و دهیارن بر نامه ریزی مدون برای توسعه شهرستان قرار دهیم .
,وی افزود شهرستان حاجی آباد از ظرفیت ها و قابلیت های فراوانی برای توسعه و آبادانی برخوردار است و شوراها که بازوی دستگاههای اجرایی هستند دربه فعلیت رساندن ظرفیت ها نیاز به توجه و تلاش این عزیزان دارد.
,,
,
اعضای شورا و دهیاران بلندگوی کاندیداها نباشند
,بخشدار بخش مرکزی گفت : با توجه با آغاز فعالیت های چراغ خاموش کاندیداها در روستا لازم است اعضای شوراها و دهیاران از هرگونه فعالیت تبلیغاتی له یا علیه اشخاص به دور باشند.
,
جهانگیری بیان داشت : اعضای شوراها و دهیاران نباید بلندگوی تبلیغاتی اشخاص باشند زیرا که حاصل ورود شوراها و دهیاران به مسائل حاشیه ای ، منحرف شدن از مسیر اصلی خدمات رسانی به مردم که هدف اصلی شوراها می باشد را به دنبال خواهد داشت.
,
وی در ادامه به مبحث تشکیل و توسعه تعاونی ها اشاره نموده و اظهار داشت : تعاونی ها می توانند تمهیدات لازم را برای رونق اقتصادی روستاها فراهم نموده و از کوچ اجباری روستائیان و حاشیه نشینی شهرها جلوگیری نمایند.
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه