logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس طب سالمندی؛

بی اختیاری ادرار در سالمندان یک نوع بیماری است

بی اختیاری ادرار در سالمندان یک نوع بیماری است
یک کارشناس طب سالمندی با اشاره به بی اختیاری ادرار در سالمندان گفت: در این گونه موارد بایدسالمندان با مراجعه به پزشک و در طی دوره ی درمانی کوتاه می توانند برمشکل خود غلبه کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر ماهدخت طاهری متخصص طب سالمندی در گفت وگو با خبرنگار سپیدپوش با عنوان کردن بی اختیاری ادرار در سالمندان یک نوع بیماری است گفت: تشخیص انواع بی اختیاری ادرار در افراداز نظر پزشکان از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است که بتوان با تشخیص دقیق و درمان درست برای کنترل آن غلبه کرد..
وی با اشاره به بی اختیاری ادرار ناشی از سرفه، عطسه، دویدن، ورزش کردن،راه رفتن فرد عنوان کرد و گفت: ممکن است حتی  فرد از روی صندلی هم بلند شود بی اختیار  مبتلا به ریزش ادرار شود که باید به این مسئله نیز توجه شود.
این کارشناس طب سالمندی با مطرح کردن نوع دوم بی اختیاری ادرارکه بیشتر در افراد سالمند شایع تر است عنوان کرد: باید تا فرد فکر بی اختیاری ادرار می کند  سریع خودرا به دستشویی برساند و اغلب ممکن است تا رسیدن فرد سالمند به دستشویی ریزش چند قطره ادرار یا بیشتر از آن را داشته باشد که حتماسالمندان در این گونه موارد باید به پزشک مراجعه کنند و صد در صد بایک دوره کوتاه دارو، درمان خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه سالمندان همیشه از داشتن این گونه مشکلات شاکی هستند تصریح کرد: ریزش ادرار به صورت دایم و با نمناک بودن مداوم همراه است که اغلب در آقایان سالمند به علت باقی ماندن ادرار در مشکل داشتن بیماری پروستات ایجاد می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار سپیدپوش ,
,
,
,

این کارشناس طب سالمند ریزش ادرار در خانم های سالمندراناشی از داشتن مشکلات مثانه عنوان کرد و گفت: همچنین این گونه افراد نیز اغلب منجر به ریزش ادرار به صورت مداوم می شوند وفرد همیشه این حس خیس بودن را در خود دارد.
وی با مطرح کزدن اهمیت محیط جامعه اسلامی گفت: توجه در انجام دادن فرایض واجبات نماز از مسایل مهم جامعه ما محسوب می شود و مواجه بودن با مشکلات ریزش ادرار موجب عدم به جا آوردن واجبات نماز می شود و این مساله نیز موجب رنج بردن چندین برابر در افراد سالمند می شود که حتما توصیه می شود به پزشک مراجعه داشته باشند تا با تشخیص درست درمان شوند.

,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه