در شورای اداری شهرستان سربیشه مطرح شد
بوجود آمدن صف های طولانی در مرز ماهیرود به دلیل ناهماهنگی مسئولان/ معرفی بخشدار درح پس از گذشت 6 ماه
فرماندار سربیشه گفت: کارکنان مجموعه مرز ماهیرود تا زمانی که صف طولانی در مرز ماهیرود وجود دارد باید فعالیت کاری خود را حتی بعد از ساعت کاری نیز ادامه دهند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای سربیشه، شورای اداری شهرستان سربیشه با حضور فرماندار ، امام جمعه ، معاون مدیر کل سیاسی استانداری خراسان جنوبی و اعضاء این شورا در محل فرمانداری سربیشه برگزار گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای سربیشه،,حجت الاسلام سنجری امام جمعه شهرستان سربیشه در این جلسه با بیان این مطلب که در موضوعات فرهنگی با مشکلات زیادی مواجه هستیم، اعتبار ات فرهنگی داده شده در این راستا را را کم ارزیابی نمود و خواستار تخصیص اعتبار بیشتر از سوی مسئولان برای حل معضلات فرهنگی شد.
,وی همچنین خطاب به مسئولان شهرستان سربیشه با بیان این موضوع که برخی از مسئولان با مردم و در کنار آنها نیستند اضافه نمود برای تحقق شعار رهبری در نامگذاری سال همدلی و همزبانی ،خواستار حضور پررنگ مسئولان در مراسمات مختلف و همراهی در کنار مردم شد.
,خطیب جمعه سربیشه همچنین با اشاره به مشکلاتی که عدم حضور بخشدار و معرفی آن در بخش درح که یکی از مهمترین بخشهای شهرستان سربیشه است به وجود آورده است خواستار همکاری بیشتر مسئولین استانی درحل این مشکل شد.
,معاون مدیر کل سیاسی استانداری خراسان جنوبی نیز در این جلسه با بیان این موضوع که بخشدار درح به زودی معرفی می گردد خواستار همراهی همه مسئولان شهرستانی در پیشبرد انتخابات سال جاری شد.
,حدادی همچنین از مسئولین خواست تا از حمایت نامزدهای انتخاباتی خودداری نمایند و اموال دولتی را برای حمایت از نامزدهای انتخابات بکار نبرند.
,فرماندار شهرستان سربیشه نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت تعاونی ها در اقتصاد کشور خواستار توجه هرچه بیشتر مسئولین به این قشر شد .
,خدادادی همچنین با اشاره به ایجاد صف طولانی در مرز ماهیرود که به واسطه اجرای طرح الکترونیکی نوبت دهی بوجود آمده است با بیان این مطلب که این طرح بدون هماهنگی با فرمانداری شهرستان اجرا شده است ضمن گلایه شدید از مدیران آن مجموعه خواستار هماهنگی بیشتر آنها با فرمانداری شد .
,وی همچنین اضافه نمود: کارکنان مجموعه مرز ماهیرود تا زمانی که صف طولانی در مرز ماهیرود وجود دارد باید فعالیت کاری خود را حتی بعد از ساعت کاری نیز ادامه دهند .
,فرماندار سربیشه با توجه به رفت و امدهای برخی مسئولین به مرکز استان برای انجام ماموریت با ماشین دولتی خواستار هماهنگی آن مدیران با فرمانداری شد .
,در پایان این مراسم آقایان فلاحی به سمت معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری و حسینی به عنوان بخشدار مرکزی شهرستان سربیشه معرفی شدند.
,انتهای پیام/ط
]
ارسال دیدگاه