حجت الاسلام پناهیان؛
نشان دادن چهره ابلیس آمریکا به فرشته نجات توهم بعضی از افراد است/چسباندن بر چسب افراطی گری به جوانان حزب اللهی نشان دهنده انقلابی ستیزی آنهاست
پناهیان:افراطی گری همه جا وجود دارد وهمیشه وجود داشته است اما انسان هر انقلابی را افراطی بنامد این نهایت گریز از انقلاب وانقلابی ستیزی بعضی از افراد است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ “سنگرما” حجت الاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان در گفتگو با خبرنگار سرویس سیاسی “سنگرما” در خصوص نشان دادن چهره ابلیس آمریکا به فرشته نجات توسط برخی از افراد اظهار کرد: این رفتار توهم خودشان است،طبیعتاًبرخی از روی عافیت طلبی دوست دارند این توهم رو به دیگران منتقل کنند.
وی افزود:به هر حال دیگر از این حرف ها گذشته است وکل مردم جهان ومنطقه به جنایت های دولت آمریکا واقف شده اند واین جنایت ها هم دیگر از خاطره ملت ها هم محو نخواهد شد .
استاد حوزه ودانشگاه با اشاره به برچسب افراطی گری به جوانان حزب اللهی تصریح کرد: بعضی ها وقتی کسانی که از منطق انقلابی فاصله می گیرند و آن شجاعت ودرایت انقلابی گری رو از دست می دهند هر انقلابی را با برچسب افراطی می خواهند به حاشیه ببرند .
پناهیان خاطر نشان کرد: افراطی گری همه جا وجود دارد وهمیشه وجود داشته است اما انسان هر انقلابی را افراطی بنامد این نهایت گریز از انقلاب وانقلابی ستیزی بعضی از افراد است این ها در اثر ضعف خودشان در انقلابی گری اینگونه فرا فکنی می کنند.
,
,
]
ارسال دیدگاه