logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خیانت زنان متاهل نهاد خانواده را متزلزل می‌کند

خیانت زنان متاهل نهاد خانواده را متزلزل می‌کند
آسیب شناس اجتماعی مطرح کرد: ارتباط داشتن با این زنان برای پسران جوان بسیار جذاب است زیرا هم روابط غیر شرعی دارند و هم اطمینان دارند که زن شوهردار است و لزومی به ازدواج با این زن نیست برای همین لذت های خود را برده و در نهایت رابطه را به اتمام میرسانند اما این در حالی است که زن خانواده خود را قربانی اینگونه روابط کرده و اگر فرزندی داشته باشد یقینا نمیتواند مادری خوب و یا الگویی مناسب برای فرزندش باشد و نهاد خانواده را متزلزل کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نجمه مومنی آسیب شناس اجتماعی در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به روابط غیرعرف برخی از زنان متاهل با پسران بیان کرد:  متاسفانه امروزه به دلایل مختلف و برخی ناهنجاری فرهنگی شنیده می‌شود که در مواردی جزئی شاهد روابط بین زنان متاهل با پسران و یا مردان متاهل هستیم که این روابط بسیار آسیب زا و مخرب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نجمه مومنی آسیب شناس اجتماعی در گفت و گو با,  , زنان خبر,  , با اشاره به روابط غیرعرف برخی از زنان متاهل با پسران بیان کرد:  متاسفانه امروزه به دلایل مختلف و برخی ناهنجاری فرهنگی شنیده می‌شود که در مواردی جزئی شاهد روابط بین زنان متاهل با پسران و یا مردان متاهل هستیم که این روابط بسیار آسیب زا و مخرب است.,

وی افزود: تا همین دیروز در همین جامعه سنتی، رابطه دختر و پسر به شدت مورد نکوهش قرار می گرفت، رابطه ای که از کریه ترین رفتارها بود و گناه نابخشوده ای به شمار می آمد که به هیچ وجه من الوجوه قابل پذیرش و توجیه نبود.

,

مومنی ادامه داد: عشق ورزی مردان متاهل داستان تازه ای نیست از قبل تاکنون ادامه دارد اما آنچه این روزها شایع شده و زشت و زننده است عشق ورزی زنان متاهل است که همسر و فرزند دارند و اما به دنبال دوستی و برقراری رابطه محبت آمیز و صمیمانه با مردان متاهل و یا پسران مجرد هستند.

,

این آسیب شناس اجتماعی مطرح کرد: ارتباط داشتن با این زنان برای پسران جوان بسیار جذاب است زیرا هم روابط غیر شرعی دارند و هم اطمینان دارند که زن شوهردار است و لزومی به ازدواج با این زن نیست برای همین لذت های خود را برده و در نهایت رابطه را به اتمام میرسانند.

,

وی گفت: این در حالی است که زن خانواده خود را قربانی اینگونه روابط کرده و اگر فرزندی داشته باشد یقینا نمیتواند مادری خوب و یا الگویی مناسب برای فرزندش باشد و نهاد خانواده را متزلزل کرده است.

,

مومنی یادآور شد: زنان متاهلی که با مردان رابطه دارند از خدا و مذهب دور شده و از اخلاقیات فاصله میگیرند و وجدان خود را از دست میدهند و چنین انسانی تمام شرافت و کرامت انسانی خود را برای رسیدن به اهداف دنیوی خود زیر پا میگذارد دیگر رحم و مروت وجود نخواهد داشت.

,

این آسیب شناس اجتماعی اظهار داشت: این روابط با شکل گیری شبکه های اجتماعی موبایلی افزایش یافته است و سستی در عقاید باعث بروز اینگونه مشکلات است و باید این مسائل ریشه یابی شود تا کمتر شاهد این این مشکلات در خانواده ها باشیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه