مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان خبر داد؛
حضور ۶۰۰ هزار دانش آموز در اول مهر/ پروژه عدالت آموزشی با حضور دکتر نوبخت رونمایی می شود
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت:یکی از برجسته ترین برنامه های آموزش و پرورش اجرای پروژه عدالت آموزشی است که برای اولین باردر استان بصورت گسترده با هدف شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل اجرا خواهد شد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خط اول،علیرضا نخعی در مراسم افتتاح ۵ مدرسه بنیاد برکت که بصورت ویدئو کنفرانس در سالن مرکز مخابرات زاهدان برگزار شد از اجرای پروژه عدالت آموزشی در استان خبر داد و افزود: نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه پروژه عدالت آموزشی است که در روز اول مهر با حضور دکتر نوبخت در یکی از محرومترین مناطق استان رونمائی خواهد شد.
وی افزود : تاکنون ۹۶ هزار بازمانده از تحصیل در سه مقطع تحصیلی شناسایی شده که که نیمی از آنها امسال در کلاس درس حاضر خواهند شد.
نخعی با بیان اینکه ۶ هزار و ۵۸۳ واحد آموزشی در استان فعال می باشد افزود: نزدیک به ۶۰۰ هزار دانش آموز در ۲۶ هزار کلاس درس اول مهرماه حاضر می شوند و ۳۷ هزار نیروی انسانی آماده خدمت رسانی و عهده دار تعلیم و تربیت خواهند بود.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان آموزش و پرورش را بزرگترین نهاد دولتی عنوان کرد و بیان داشت :دولت برای استان سیستان و بلوچستان توجه ویژه ای قائل شده است و تنها استانی هستیم که کتاب رایگان و بیشترین سرانه آموزشی را دریافت می نماییم.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه