logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

ذوق زدگی رسانه های بیگانه از اظهارات ولایتی در نقد جلیلی+عکس

ذوق زدگی رسانه های بیگانه از اظهارات ولایتی در نقد جلیلی+عکس
رسانه های بیگانه و معاندنظام روزهای اخیر در پی بزرگنمایی مناقشات بین منسوبان به رهبرانقلاب هستند و هرچند که متاسفانه گاهی خودِ این افراد هم به این مناقشات دامن می زنند.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید جلیلی که نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی است از شروع مذاکرات تاکنون تقریبا هیچ موضعی به طور رسمی علیه آن نگرفته تا مبادا دشمنان نظام آن را به انتقامجویی شخصی تعبیر نمایند اما حال که کمیسیون تخصصی مجلس برای بررسی یرجام از وی که مطلع ترین فرد در مورد وقایع برجام (خارج از تیم مذاکره کننده فعلی) می باشد توضیحات خواسته و وی نیز مباحث تخصصی مربوطه را مطرح می کند، دشمنانی که تا دیروز به دلواپسان هر گونه تهمت را نثار می کردند اکنون از این نقدها دلواپس شده و وی را به باد اتهام و فحاشی گرفته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

علی اکبر ولایتی در بین دوستان نیز در این میان که مشاور بین الملل مقام معظم رهبری است و اصلا معلوم نیست چه نسبت مشخص و سازمانی با مذاکرات دارد مدام اظهارات شاذ خویش را رسانه ای می کند تا به خاطر جایگاه فعلی اش وانمود کند رهبر انقلاب نیز با مواضع جلیلی موافق نیستند! این سیاسی کاری ها باعث شده تا رسانه های ضد انقلاب مانند بی.بی.سی و رادیو فردا و .... و نیز همفکران داخلی اش مدام با سپر ولایتی به جلیلی حمله ور شوند.

,

 

,

رادیو فردا در خبری با عنوان "واکنش ولایتی به ادعای جلیلی در مورد حل مسائل هسته‌ای در آلماتی" می نویسد: "علی‌اکبر ولایتی، مشاور بین‌الملل رهبر جمهوری اسلامی، در واکنشی تازه به اظهارات سعید جلیلی در مورد روند گفت‌وگوهای هسته‌ای یادآور شده اگر آنچنان که ادعا می‌شود مسائل در آلماتی حل شده بود، «نباید تا این مدت به طول می‌کشید. سعید جلیلی، مذاکره‌کننده پیشین هسته‌ای ایران، که از منتقدان توافق هسته‌ای است، مدعی است که در زمانی که تیم تحت سرپرستی او مذاکرات هسته‌ای را دنبال می‌کرد، غربی‌ها با عقب‌نشینی از مواضع خود، حق غنی‌سازی را به رسمیت بشناسند و با دادن امتیازاتی درصد آن را محدود کنند."

,

 

,



این رادیو در ادامه می افزاید: ""اظهارات آقای جلیلی البته با واکنش شماری از مسئولان دست‌اندرکار و یا مطلع از روند مذاکرات هسته‌ای روبه‌رو شده، و در تازه‌ترین واکنش علی‌اکبر ولایتی در در پاسخ به این سؤال خبرنگاران که آیا در آلماتی مسائل آنچنان که ادعا می‌شود، حل شده بود، گفت: «اگر حل شده بود که نباید تا این مدت طول می‌کشید». واکنش جدید آقای ولایتی به اظهارات رئیس تیم مذاکره‌کننده پیشین را خبرگزاری ایرنا روز سه‌شنبه ۲۴ شهریور منتشر کرده است. آقای ولایتی پیشتر هم در واکنش دیگری به اظهارات سعید جلیلی و تیم مذاکره‌کننده تحت سرپرستی او در یکی از نشست‌های کمیسیون بررسی برجام گفته بود که «نظرات آنها نتیجه بررسی‌های خودشان است، و بالاخره گروهی که در مجلس تشکیل شده برای بررسی دقیق و سر فرصت برای همین موضوع است»."
 

, ,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه