logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در پی بارش شدید باران ؛

وقوع سیل در روستاهای سربندان و گرمابسرد در شب گذشته

وقوع سیل در روستاهای سربندان و گرمابسرد در شب گذشته
بارش شدید باران در شب گذشته در روستاهای سربندان و گرمابسرد واقع در شهرستان دماوند باعث جاری شدن سیل گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پایگاه خبری تارود، در اطلاعیه شماره ۵۴ سه‌شنبه مورخ ۲۴ شهریور ماه بررسی نقشه های هواشناسی بیانگر نفوذ تدریجی سامانه پرفشار در سطح زمین به سواحل شمالی همراه با گذر تدریجی سامانه کم ارتفاع تراز میانی جو از بعد از ظهر روز چهارشنبه تا روز شنبه است که پیامد آن افزایش ناپایداری همرفتی و رشد ابرهای جوششی و بارش شدید باران در سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور و دامنه های البرز خواهد بود. با این شرایط احتمال آب گرفتگی معابر عمومی در شهرها، سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانه های محلی وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,

رئیس شورای اسلامی روستای سربندان  اظهار کرد: بر اثر بارش شدید باران شب گذشته، دو آبند کشاورزی در این روستا تخریب گردید و سیل وارد یک منزل مسکونی شده و خسارت زیادی وارد کرده است.

,

عباسعلی عزیزی گفت: با بارش باران و تگرگ در ساعت هشت و ۳۹ دقیقه شب گذشته به سه واحد مسکونی در سربندان خسارت وارد شد کهدر حال برسی است.

,

وی  افزود : بر اثر بارش شدید باران شب گذشته، سیل خسارتی به این روستا وارد نکرده است.

,

سیاوش جعفری افزود: فقط در جاده مغانک به گرمابسرد مقدار زیادی گل و لای و سنگ به جاده هدایت کرده بود که توسط اهالی پاکسازی موقت انجام شده و تردد برقرار می‌باشد.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه