logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

کینه توزی ادامه دار آل سعود نسبت به مسلمانان

کینه توزی ادامه دار آل سعود نسبت به مسلمانان
در پی سقوط جرثقیل در روز جمعه ۲۰ شهریورماه در مکه مکرمه تعداد زیادی از زائران خانه خدا دچارت جراحت و فوت شدند که طبق آخرین آمار حدود ۱۱ زائر ایرانی جان خود را از دست دادند و ۳۲ زائر هم دچار جراحت شدند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از کرمان۱۴۰۰؛در پی سقوط جرثقیل در روز جمعه ۲۰ شهریورماه در مکه مکرمه تعداد زیادی از زائران خانه خدا دچارت جراحت و فوت شدند که طبق آخرین آمار حدود ۱۱ زائر ایرانی جان خود را از دست دادند و ۳۲ زائر هم دچار جراحت شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرمان۱۴۰۰,

این حادثه که در دو هفته قبل از آغاز رسمی مراسم حج تمتع روی داده است باعث نگرانی تعداد زیادی از زائران خانه خدا شده است و همواره چندین سوال در ذهن اذهان عمومی پدیدار می شود که کشوری که نمی تواند تامین سلامت زائران خانه خدا را فراهم کند چرا این مسئولیت را به کشورهای اسلامی دیگر نمی دهد.

,

از آنجایی که تعداد بالابرها در اطراف ساختمان های متصل خانه خدا زیاد می باشد لازم است در زمان انجام مناسک حج، عملیات ساخت و سازها به جهت رفاه حال زائران تعطیل شوند و ایمنی لازم را رعایت کنند .

,

هموطنان ما نمی توانند جنایات عربستان سعودی را در قبال زائران خانه خدا و بالاخص زائران ایرانی نادیده بگیرند زیرا این کشور همواره با زائران خانه خدا رفتارهای مناسبی نداشته است و یکی از بارزترین اتفاقات صورت گرفته در روز نهم مردادماه ۱۳۶۶ شمسی کشتار هزاران زائر ایرانی و تعدادی از زائران دیگر کشورهای اسلامی در مکه معظّمه و خانه خدا که در حال انجام فریضه الهی برائت از مشرکین بودند ، زائرانی که پس از ضرب و شتم ، ماموران سعودی حتی اجازه مداوای آن ها را در بیمارستان ها ندادند و این باعث به شهادت رسیدن تعداد زیادی از آن ها شد .

,

شواهد و قراین سال ۱۳۶۶ نشان داد ماجرای جمعه خونین موضوعی تصادفی نبوده است و از مدت ها پیش مسئولان سعودی برای اجرای آن تصمیم گیری کرده بودند و برای اثبات این ادعا شواهد بسیاری وجود دارد از جمله : نپذیرفتن هرگونه زائر ایرانی در آن روز طبق اعلام قبلی ، انباشته شدن سطح بام بناهای واقع در جانب چپ راهپیمایی از سنگ ها و آجرهایی که بر روی سر حجاج پرتاب شدند و ….

,

بیانات رهبر کبیر انقلاب اسلامی در خصوص حادثه نهم مردادماه ۱۳۶۶:

,

«بار الها، تو خود شاهدی که دراین سال ما جانبازان و مهاجران و مجاهدانی داشتیم که به‌سوی تو و به‌سوی خانه امن تو که از صدر خلقت تاکنون مأمن هر موجودی بوده است، هجرت کردند و در پیش چشمان حیرت زده مسلمانان کشورهای جهان به‌دست پلید امریکا که از آستین آل سعود بدر آمده است، به خاک و خون کشیده شدند و در آستانه عاشورای ولی الله الاعظم (سلام الله علیه) عاشورایی دیگر، با ابعاد مختلف در جوار تو و خانه امن تو، در جمعه خونین پدید آوردند که ای کاش نبودم تا آن را ببینم و یا بشنوم، نه برای شهادت عزیزانی مجاهد و مهاجر که شهادت امری است که آرزوی عزیزان ماست وشهدی است آشنا برای زنان و مردان و کودکان ما که در یورش‌های مغولانه صدام عفلقی شدیدتر و فجیع تر آن را چشیده اند و دیده ایم، بلکه برای مصیبتی است که نه تنها برای پیغمبر اسلام (صلوات الله علیه) که برای تمامی انبیا و مرسلین، از آدم تا خاتم پیش آمد. به فرمان کاخ سیاه به‌دست ناپاک آل سعود این شقی‌ترین جانیان عصر، بالاترین مقام مقدس الهی شکسته شد.»

,

کشته شدن حجاج ۲

, کشته شدن حجاج ۲, کشته شدن حجاج ۲,

کشته شدن حجاج ۳

, کشته شدن حجاج ۳, کشته شدن حجاج ۳,

کشته شدن حجاج ۴

, کشته شدن حجاج ۴, کشته شدن حجاج ۴,

تا کنون حوادث خونباری که برای زائران سرزمین وحی رخ داده است نشان از عدم مدیریت صحیح دولت عربستان دارد و لذا در مقابل این اتفاقات دولتمردان این کشور باید از ملت ایران و سایر کشورهای اسلامی عذر خواهی کنند زیرا حرمین شریفین متعلق به همه مردم است و کشور عربستان باید در مقابل این سهل انگاری پاسخگو باشد .
لذا مسئولین باید تدابیری بیندیشند تا در سالهای آتی دیگر شاهد تکرار چنین حوادث تلخی در سفر حجاج به سرزمین وحی نباشیم.

,
,

انتهای پیام/گ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه