عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:
توهین مرعشی به مردم جرم است/از نظر حقوقی و اجتماعی این نحوه گفتار ممنوع و غیرقابل قبول است
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت : اظهار نظرهای حسین مرعشی از لحاظ حقوقی بر علیه طرفداران رییس جمهور سابق جرم محسوب می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسین مرعشی یکی از محکومین فتنه ۸۸ در اظهار نظری عجیب کسانی را که به دولت نهم و دهم رای داده اند را مورد عتاب قرار داده است و طرفداران رییس جمهور سابق را بی شرف خوانده است . وی به خبرنگار ایلنا می گوید: ” اگر کسی از تکرار دولتهای نهم و دهم، تنش نلرزد و متاثر نشود یک ایرانی با شرف نیست. ”
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,محمد علی اسفنانی در گفتگو با خبرنگار “کرمان ۱۴۰۰” در رابطه با این اظهار نظر گفت: توهین از سوی هر کسی که صورت بگیرد خلاف و جرم محسوب می شود و مستوجب مجازات است لذا اگر کسی چنین الفاظی را استفاده بکند به طور قطع به یقین قابل تحقیق است و هر شخصی که مورد این الفاظ قرار بگیرد می تواند بر علیه این فرد به دلیل توهین شکایت کند.
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس افزود : از لحاظ اجتماعی کم لطفی است که فردی به خاطر مسائل سیاسی بخواهد اکثریت جامعه را مورد توهین قرار دهد و این نمی تواند برای شخصیت های مسئول و مورد اعتماد جامعه قابل قبول باشد.
وی در پایان اظهار داشت : از نظر حقوقی و اجتماعی این نحوه گفتار ممنوع و غیرقابل قبول است .
انتهای پیام/
محمد علی اسفنانی در گفتگو با خبرنگار “کرمان ۱۴۰۰” در رابطه با این اظهار نظر گفت: توهین از سوی هر کسی که صورت بگیرد خلاف و جرم محسوب می شود و مستوجب مجازات است لذا اگر کسی چنین الفاظی را استفاده بکند به طور قطع به یقین قابل تحقیق است و هر شخصی که مورد این الفاظ قرار بگیرد می تواند بر علیه این فرد به دلیل توهین شکایت کند.
, کرمان ۱۴۰۰,عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس افزود : از لحاظ اجتماعی کم لطفی است که فردی به خاطر مسائل سیاسی بخواهد اکثریت جامعه را مورد توهین قرار دهد و این نمی تواند برای شخصیت های مسئول و مورد اعتماد جامعه قابل قبول باشد.
,وی در پایان اظهار داشت : از نظر حقوقی و اجتماعی این نحوه گفتار ممنوع و غیرقابل قبول است .
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه