logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

استاد حوزه و دانشگاه ؛

ظهور واژه "جلب اعتماد طرف مقابل "در عرصه دیپلماسی چه معنایی دارد؟

ظهور واژه "جلب اعتماد طرف مقابل "در عرصه دیپلماسی چه معنایی دارد؟
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به ظهور ادبیات جدید در عرصه دیپلماسی کشور گفت: ظهور واژه "جلب اعتماد طرف مقابل "در عرصه دیپلماسی چه معنایی دارد و چه کسی گفته ما باید اعتماد طرف مقابل را جلب کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهرزنجان، حجت الاسلام دکتر مجتبی نظری امروز در مراسم یادوراه 44 روحانی شهید استان زنجان افزود: حوزه های علمیه باید بیدار باشند و با حرکت در خط مقدم مردم را آگاه کننند و بدانند که آمریکا از شیطان هم شیطان تر است زیرا که کار شیطان فقط اغفال است ولی آمریکا علاوه بر اغفال عملیات نیز انجام می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان, ، حجت الاسلام دکتر مجتبی نظری امروز در مراسم یادوراه 44 روحانی شهید استان زنجان افزود: حوزه های علمیه باید بیدار باشند و با حرکت در خط مقدم مردم را آگاه کننند و بدانند که آمریکا از شیطان هم شیطان تر است زیرا که کار شیطان فقط اغفال است ولی آمریکا علاوه بر اغفال عملیات نیز انجام می دهد.,

وی اظهار داشت:باید به این سؤال پاسخ داده شود که در عصر حاضر و جامعه کنونی وظیفه حوزه های علمیه چیست و با توجه به حدیثی از امام علی (ع) که می فرمایند انسان باید فرزند زمانه خود باشد در غیر این صورت متضرر خواهد شد گفت: حوزه های علمیه در عصر کنونی باید بیدار و هوشیار باشند.

,

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به افق دید دشمن و برنامه های دشمنان خاطر نشان کرد:ماموریت ما مقاومت است و باید جلو دشمنان ایستادگی کنیم.

,

نظری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تولد نفاق جدید گفت:حوزه های علمیه باید جامعه را آگاه کنند و بدانند که دشمن درون خطرناک تر از دشمن بیرونی است.

,

وی با اشاره به اینکه پدیده نفاق ولو اینکه در حوزه های علمیه باشد خطرناک است اظهار داشت:رصد نظام اسلامی بر عهده حوزه و روحانیت است.

,

استاد حوزه و دانشگاه گفت: باید جریان "نفوذ" به گفتمان اجتماعی تبدیل شود که اگر این اتفاق نیفتد جامعه عبرت نخواهد گرفت.

,

نظری با اشاره به ظهور ادبیات جدید در عرصه دیپلماسی کشور گفت: ظهور واژه "جلب اعتماد طرف مقابل "در عرصه دیپلماسی چه معنایی دارد و چه کسی گفته ما باید اعتماد طرف مقابل را جلب کنیم بلکه طرف مقابل باید اعتماد ما را جلب کند.

,

وی ادامه داد: آیا این با خط امام (ره) همخوانی دارد که برای آمریکا که در جهان و خصوصا در منطقه چهره نفاق خود را به خوبی نشان داده است اعتماد سازی کنیم؟ همان آمریکایی که با توجیه حمله به داعش در عراق بالاترین سلاح های کشتاری را به آنها تحویل داده است.

,

نظری تاکید کرد:ضروری است موج یادواره شهدای روحانی در سطح  کشور دوباره زنده شده و در کل کشور این مراسم با شکوه خاصی برگزار شود.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه