logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی کردکوی؛

برای امر ازدواج آسان باید یک نهضت عمومی در جامعه ایجاد شود

برای امر ازدواج آسان باید یک نهضت عمومی در جامعه ایجاد شود
روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی کردکوی گفت: باید یک نهضت عمومی برای امر ازدواج آسان در جامعه ایجاد شود و خیران، نخبگان، مسئولان و مردم باید با مشارکت مسئله ازدواج را از شرایط کنونی نجات دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا،حجت‌الاسلام عباس شفیعی، با اشاره به ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، در جمع نمازگزاران مسجد جامع دهستان یساقی، با بیان اینکه، باید فرهنگ ازدواج به سبک اسلامی در جامعه شکل گیرد که این امر نیازمند جهاد همگانی است، عنوان کرد: باید یک نهضت عمومی برای امر ازدواج آسان در جامعه ایجاد شود و خیران، نخبگان، مسئولان و مردم باید با مشارکت مسئله ازدواج را از شرایط کنونی نجات دهند.
روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی کردکوی با اشاره به لزوم الگو قرار دادن سبک زندگی ائمه اطهار (ع) افزود: این بزرگواران بهترین الگو برای زوج‌های جوان هستند و کسانی که آنها را الگوی زندگی خود قرار دهند، قطع یقین طعم خوشبختی را خواهند چشید و زندگی خوبی را در کنار همسر خود خواهند داشت.
وی با اشاره به اینکه یکی از ملزومات برای دور ماندن جوانان از گناه و کارهای ناشایست، ازدواج است، در خصوص تأمین زیرساخت‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مورد نیاز برای تشکیل خانواده تأکید کرد و اظهار داشت: مقابل جوانان این مرزوبوم به معنای واقعی مسئول بوده، باید برای فراهم کردن شرایط ازدواج آنها تلاش کنیم.
حجت‌الاسلام شفیعی در خاتمه با بیان اینکه نباید مسائل مادی موجب تاخیر در ازدواج شود، افزود: امروز متأسفانه سن ازدواج در جامعه بالا رفته است که یک درد و مصیبت به شمار می‌رود که مطلوب است جوانان با آسان و شایسته گرفتن ازدواج تشکیل خانواده داده تا ازدیاد نسل داشته باشند و دچار جامعه پیر نشویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه