logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

حجت الاسلام والمسلمین مدنی ؛

آمریکا شیطان بدتر ازشیطان است/شهدا حق حیات معنوی بر بشریت دارند

آمریکا شیطان بدتر ازشیطان است/شهدا حق حیات معنوی بر بشریت دارند
آمریکا شیطان بدتر از شیطان است،شیطان فقط اقوا می کند ولی آدم نمی کشد،ولی فتنه نمی کند با کارد وسلاح های گرم وسرد به جان مردم نمی افتد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس ایثار ومقاومت “سنگرما” حجت الاسلام والمسلمین مدنی در یادواره ۱۸شهید روستای رشت آباد لولمان با بیان مقام بالا شهیدان تصریح کرد: شهدا از عالم مادی دنیا پرکشیدند وعروج گرفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرویس ایثار ومقاومت “سنگرما”,

وی افزود: کاری که یک سالک وعارف برای بدست آوردن آن باید ۱۰۰سال تلاش وریاضت می کشید شهدا آن راه را یک شبه پیمودند.
حجت الاسلام والمسلمین مدنی با اشاره به آیه قرآن به معرفی شهدا پرداخت وخاطر نشان کرد: شهید یک مومن واقعی است که قرآن این تقسیم بندی را میان مومنان انجام داده است.
سخنران این مراسم تاکید کرد: مومن فقط کسانی هستند که به خدا وبه رسول خدا ایمان آورند وذره ای درآنها شک وجود نداشته باشد.
مدنی ادامه داد گفت: این ها اهل جهاد هستند،جهاد با مال ،جهاد جان در راه رضای فقط خدا، این ها هستند که اهل صدق هستند.
وی اظهار کرد: خیلی از افراد بوده اند که کارهای خوبی انجام داده اند ولی چون شک داشته اند نتوانستند تا آخر مسیر انقلابی خود را ادامه دهند.
استاد حوزه با بیان اینکه شهدا حق حیات معنوی بر بشریت دارند تصریح کرد : استقرار حکومت اسلامی آرزوی همه پیامبران وائمه بوده است که فقط در این مملکت توسط مرجع دینی اعلا اقامه شد اما او تنها نبود وسربازانی داشته که عمار وار ،مالک وار وسلمان وار وارد میدان عمل شدند.
حجت الاسلام والمسلمین مدنی گفت با اشاره به حرف های یاوه ای که در برخی روزنامه ها زده می شود که می گوید چند سال بگویم مرگ بر آمریکا اذعان کرد: امروز می گویند که شکم گرسنه داریم،آیا ادعا حق شهدا اینگونه است.
وی تاکید کرد: آمریکا شیطان بدتر از شیطان است،شیطان فقط اقوا می کند ولی آدم نمی کشد،ولی فتنه نمی کند با کارد وسلاح های گرم وسرد به جان مردم نمی افتد ولی آمریکا بمب می سازد وبر سر مردم هیروشیما وناکازاکی آن زمان ودر حلبچه ما ریختند.
سخنران این یادواره با بیان اینکه افرادی که شیطان را نشناخته اند باید به ایمان ها شک کرد یادآرو شد: شما روی خون شهدا بالا آمده اید حرفی نزنید در قیامت شهدا جلو راهتان را بگیرند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه