رییس دامپزشکی شهرستان رضوانشهر ؛
آماده باش اکیپ های دامپزشکی رضوانشهر برای ذبح شرعی دام در عید قربان
رییس دامپزشکی شهرستان رضوانشهر گفت: اکیپ نظارت و بازرسی شرعی و بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان آماده پذیرش دام های نذری و قربانی جهت نظارت بر ذبح آنها با رعایت اصول فنی ، بهداشتی و شرعی در روز عید قربان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رامبد مرتضایی در گفتگو با خبرنگار رضوان خبر افزود: همزمان با عید قربان و با توجه به انجام سنت حسنه قربانی در این روز ، نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دام در تمامی سطح شهر توسط یک اکیپ ستادی در شبکه دامپزشکی و دو اکیپ سیار انجام می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رضوان خبر,
وی بیان کرد: به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت قربانی و تامین بهداشت عمومی ، این نظارت ها با به کار گیری تمامی نیروها و امکانات فنی اعم از دامپزشک ، بازرس گوشت و ناظر ذبح شرعی صورت می گیرد.
رییس شبکه دامپزشکی رضوانشهر همچنین گفت: با توجه به اینکه در روز عید قربان عده ای از افرادسودجو اقدام به کشتار و فروش دام های مشکوک تحت پوشش دام قربانی و نذری می کنند ، توصیه می شود مردم دام های خود را از اماکن مورد اطمینان خریداری کنند.
وی اضافه کرد: بازرسان بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظران شرعی ، دام های کشتار را از نظر بیماری های مشترک بین انسان و دام بازرسی می کنند.
مرتضایی افزود: ستاد اجرایی نظارت بر ذبح دام های قربانی مستقر در شبکه دامپزشکی رضوانشهر در روز عید قربان با شماره تماس 01344612678 از ساعت هفت صبح تا یک بعد از ظهر آماده ارایه هر گونه راهنمایی و پاسخگویی به سوالات شهروندان است.
,
,
,
براساس آمار موجود حدود ۴۰۰ بیماری مشترک میان انسان و دام شناسایی شده است؛ از جمله سیاهزخم، سل، تبمالت، سالمونلوز، هاری و… اهمیت موضوع وقتی بیشتر میشود که بیماریهای انگلی قابل انتقال خطرناک را نیز به این فهرست اضافه کنیم.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه