امام جمعه ایرانشهر؛

به پیاده شدن اهداف صهیونیستی و یهودی در بیت‌الله الحرام هشدار می دهیم/علما در برابر فاجعه “منا” سکوت نکنند

به پیاده شدن اهداف صهیونیستی و یهودی در بیت‌الله الحرام هشدار می دهیم/علما در برابر فاجعه “منا” سکوت نکنند
امام جمعه ایرانشهر گفت: با تفسیر و تحلیل عملکردهای زمامداران عربستان، نسبت به پیاده شدن تفکرات و اهداف صهیونیستی و یهودی در بیت‌الله الحرام هشدار می دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ حجه الاسلام و المسلمین سید شجاع‌الدین ابطحی در خطبه های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته ضمن تسلیت به جهان اسلام بابت حادثه‌ اخیر در حرم امن الهی گفت: بی‌تدبیریِ آل‌سعود عید امت اسلام را به عزا مبدل ساخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پهره؛, پهره؛,  حجه الاسلام و المسلمین سید شجاع‌الدین ابطحی در خطبه های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته ضمن تسلیت به جهان اسلام بابت حادثه‌ اخیر در حرم امن الهی گفت: بی‌تدبیریِ آل‌سعود عید امت اسلام را به عزا مبدل ساخت.,

وی هیئت حاکمه‌ عربستان را بی‌تجربه و بی‌تدبیر خواند و با تفسیر و تحلیل عملکردهای زمامداران عربستان، نسبت به پیاده شدن تفکرات و اهداف صهیونیستی و یهودی در بیت‌الله الحرام هشدار داد و با آوردن مستنداتی از احداث ابنیه و تجهیزاتی در اطراف حرم امن الهی و هدف قرار گرفتن خانه‌ی کعبه توسط گروه‌های سلفی نسبت به آن تأکید کرد.

,

وجود خبری مبنی بر دخیل بودن ولیعهد عربستان در ایجاد این فاجعه و اهمال و اشتباه فاحش مأمورین امنیتی و تجزیه و تحلیل اظهارنظرات برخی مقامات عربستانی در رابطه با فاجعه‌ انسانی در روز گذشته، بخش بعدی خطبه‌ها بود و “عدم اظهار نظر صریح از جانب علما” و “سکوت” علما از طرف خطیب جمعه تقبیح شد.

,

همچنین امام جمعه ایرانشهر صبر و تقوا را رمز پیروزی انقلاب اسلامی ایران خواند و آغاز هفته‌ سلامت و دیگر مناسبت‌های تقویمی هفته‌  پیش‌ رو را گرامی داشت و در رابطه با «روز بزرگداشت فرماندهان دفاع مقدس» تصریح داشت که: ۸۵٪ فرماندهان دفاع مقدس از بچه مسجدی‌ها بودند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه