logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بارداری دختری که در طول 45 روز با 7 مرد ازدواج کرد!!

بارداری دختری که در طول 45 روز با 7 مرد ازدواج کرد!!
یک دادگاه در مصر زنی را که در مدت ۴۵ روز با هفت مرد ازدواج کرده بود ،برای انجام تحقیق به زندان معرفی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، دادگاه شهرغردقه دراستان بحرالاحمر درجنوب شرقی قاهره دستور داده است برای تشخیص هویت جنین این زن که درحال حاضرحامله است آزمایش‌های پزشکی مربوطه انجام شود.

پلیس مصر این زن را پس از آن دستگیر کرده است که آخرین همسر او بعد از یافتن عقدنامه ازدواج عرفی او با شخص دیگری علیه این زن که ۲۴ سال سن دارد شکایت کرده است. این مرد به پلیس غردقه گفته است که دریکی از کافی شاپ‌های بزرگ غردقه با همسرش آشنا شده وهمانجا از وی خواستگاری کرده وچند روزبعد وی را به صورت عرفی عقد کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,

او یادآورشد که یک روز به صورت تصادفی عقدنامه‌ای را درمنزل یافته است که نشان می‌دهد همسرش چند روزپیش با شخص دیگری ازدواج کرده است. این زن اعتراف کرده که در یک ماه ونیم گذشته با ۶ نفردیگر ازدواج کرده ومعمولا به صورت عرفی با مشتریان کافی شاپی که در آن کار می کند ازدواج می‌کند.
,
,


اوهمچنین گفته است که یک بار پس از سپری شدن تنها ۱۰ ساعت از طلاق با همسرش ،با مرد دیگری ازدواج کرده است. دادگاه این زن را که در این مدت حامله شده است برای انجام آزمایش DNA جهت تشخیص هویت جنین به پزشک قانونی معرفی کرده و به او اتهام فریبکاری وازدواج با چند نفرنسبت داده است.

,
,

منبع:ایران ناز

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه