بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور در خصوص حادثه منا
امت اسلام دست خاندان فاسد صهیونیستی را از سرزمین وحی کوتاه کند
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شهرستان پارس آباد، در خصوص حوادث دیروز منا، بیانیه ای صادر کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور شهرستان پارس آباد، در خصوص حوادث دیروز منا، بیانیه ای صادر کرد. متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان, آران مغان, آران مغان, ،,انا لله و انا الیه راجعون
,«انشاءالله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از آمریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد و با برپایی جشن پیروزی حق بر جنود کفر و نفاق و آزادی کعبه از دست نااهلان و نامحرمان، به مسجدالحرام وارد خواهیم شد.» امام خمینی (ره)
,یکبار دیگر خیانت آلسعود ملعون، فاجعه آفرید و عید امت اسلامی را به عزا تبدیل کرد. رژیم خبیث آلسعود با اعمال اقدامات غیر منطقی امنیتی و خفقان پلیسی، مسبب جان باختن صدها زائر بیت الله الحرام شد و حلقه جنایات صهیونیستی علیه مسلمانان را پس از کشتار مسجد الحرام و حمله به مسجد الاقصی و کشتار نمازگزاران یمن در عید قربان تکمیل کرد.
,این جنایت بزرگ و نابخشودنی یکبار دیگر نشان داد که رژیم بی دین آلسعود صلاحیت اداره خانه خدا را ندارد و امت اسلام باید دست این خاندان فاسد صهیونیستی را از سرزمین وحی کوتاه کنند.
,و این نکته را نباید نادیده گرفت که ریشه تمامی این بدبختیها شیطان بزرگ آمریکاست. اگر حمایت های دائمی آمریکا از این رژیم دیکتاتور نبود و مردم عربستان اجازه داشتند آزادانه نظام مورد علاقه خود را، پای صندوقهای رأی انتخاب کنند، حتی یک درصد هم احتمال حاکمیت این خاندان فاسد و بیکفایت بر مردم حجاز و وقوع چنین حوادث تلخی نبود.
,ما دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نور پارس آباد این فاجعه بزرگ را به امام زمان(عج) و نائب بزرگوارشان، امام خامنهای و به امت اسلامی بویژه ملت ایران و علیالخصوص خانوادههای داغدار تسلیت عرض مینماییم و از خدای متعال میخواهیم که به حق خون به ناحق ریخته شده این قربانیان مظلوم، شر صهیونیستها و آلسعود و رژیم جنایتکار آمریکا – که ریشه همه این بدبختیهاست – را از امت اسلام کم کند.
,در پایان وظیفه خود میدانیم که مسئولیت سنگین دولت بویژه دستگاه سیاست خارجی کشور را در مطالبه حقوق امت اسلامی و جلوگیری از تکرار چنین فجایعی را به ایشان یادآوری کنیم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه