مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی

حوادث اخیر مکه از بی‌تجربه گی و تکبر زمامداران عربستان است/ باتجربه ها آدم کشی را اداره می کنند

حوادث اخیر مکه از بی‌تجربه گی و تکبر زمامداران عربستان است/ باتجربه ها آدم کشی را اداره می کنند
حجت الاسلام اوحدی گفت: مجموعه ای از جوانان بی تجربه و متکبر، زمام امور عربستان را در دست دارند که متأسفانه به خاطر این بی تجربه گی شاهد به وقوع افتادن چنین اتفاقات تلخی در مکه هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، صبح امروز حجت الاسلام و المسلمین اوحدی مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی در تجمع طلاب و روحانیون که در محکومیت جنایات اخیر آل سعود در مکه شکل گرفته بود اظهار کرد: امروز با دیروز متفاوت است و حوادث اخیر مکه برخواسته از فرقه هایی است که به تازگی شکل گرفته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان،, خاورستان،, خاورستان, مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی,

 

,

وی افزود: در داخل عربستان چندین نوع درگیری وجود دارد که از جمله ی آن می توان به اختلافات بین آل سعود و آل شیخ با دولت اشاره کرد.

,

 

,

مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: بحث دوم در خصوص به وجود آمدن دو قبیله پرقدرت علیه آل سعود می باشد که علنا در حال تبلیغ هستند و موفقیت هایی را نیز به دست آورده اند.

, مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی,

 

,

حجت الاسلام اوحدی تصریح کرد: موضوع سوم اختلافات داخل آل سعود و قدرت طلبی برخی شاهزادگان می باشد که در حال افزایش و گسترش می باشد.

,

 

,

 وی ادامه داد: مجموعه ای از جوانان بی تجربه و متکبر، زمام امور عربستان را در دست دارند که متأسفانه به خاطر این بی تجربه گی شاهد به وقوع افتادن چنین اتفاقات تلخی در مکه هستیم.

,

 

,

مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی گفت: چندین سال است که تأمین امنیت مراسم حج و مراسم مذهبی مسلمانان در دست اسرائیل است.

, مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی گفت: ,

 

,

حجت الاسلام اوحدی ابراز داشت: آل سعود برای سرپوش نهادن به اختلاف زیادی که در بینشان وجود دارد در حال حمله به یمن و قتل عام مسلمانان می باشد.

,

 

,

وی عنوان کرد: حمله عربستان به یمن هیچ سودی برای عربستان ندارد جز اینکه به دنبال نابودی شیعه هستند.

,

 

,

مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی گفت: 60 درصد ارتش عربستان یمنی هستند و به همین دلیل است که عربستان قدرت ورود به خاک یمن را ندارد.

, مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی گفت: 60 درصد ارتش عربستان یمنی هستند و به همین دلیل است که عربستان قدرت ورود به خاک یمن را ندارد. ,

 

,

حجت الاسلام اوحدی در خصوص حادثه سقوط جرثقیل در مکه اشاره کرد و افزود: پس از این اتفاق مفتی عربستانی با وقاحت تمام گفته است که جرثقیل برای خدا سجده کرده است و سپس عامل باد و طوفان را علت این اتفاق دانسته اند در حالی که سرعت باد بسیار کمتر از چیزی بوده است که منتشر کرده اند.

, حجت الاسلام اوحدی در خصوص حادثه سقوط جرثقیل در مکه اشاره کرد و افزود: پس از این اتفاق مفتی عربستانی با وقاحت تمام گفته است که جرثقیل برای خدا سجده کرده است و سپس عامل باد و طوفان را علت این اتفاق دانسته اند در حالی که سرعت باد بسیار کمتر از چیزی بوده است که منتشر کرده اند.,

 

,

وی ادامه داد: موضوع مهم دیگری که در این اتفاق وجود دارد واژگون شدن جرثقیل در خلاف سرعت باد می باشد که همه ی این موارد حاکی از توطئه ای است که در کار بوده است.

, وی ادامه داد: موضوع مهم دیگری که در این اتفاق وجود دارد واژگون شدن جرثقیل در خلاف سرعت باد می باشد که همه ی این موارد حاکی از توطئه ای است که در کار بوده است.,

 

,

مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی افزود: سرزمین مکه، سرزمین وحی است و هرساله شاهزادگان برای رمی جمرات حضور می یابند اما امسال از نیروهایی استفاده کردند که نه آموزش کافی دیده بود و نه تجربه ای داشته اند.

, مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی افزود: سرزمین مکه، سرزمین وحی است و هرساله شاهزادگان برای رمی جمرات حضور می یابند اما امسال از نیروهایی استفاده کردند که نه آموزش کافی دیده بود و نه تجربه ای داشته اند.,

 

,

حجت الاسلام اوحدی با بیان اینکه مراسم حج شدیدا امنیتی است و مسن ترین نیروی امنیتی این مراسم تنها 24 سال سن دارد، خاطر نشان کرد: متأسفانه نیروهای امنیتی باتجربه عربستان اکنون سرگرم جنگ های دیگر و حضور در کشورهای بحرین، سوریه، لبنان و یمن هستند و آدم کشی کشورهای اسلامی را اداره می کنند.

, حجت الاسلام اوحدی با بیان اینکه مراسم حج شدیدا امنیتی است و مسن ترین نیروی امنیتی این مراسم تنها 24 سال سن دارد، خاطر نشان کرد: متأسفانه نیروهای امنیتی باتجربه عربستان اکنون سرگرم جنگ های دیگر و حضور در کشورهای بحرین، سوریه، لبنان و یمن هستند و آدم کشی کشورهای اسلامی را اداره می کنند.,

 

,

وی در ادامه گفت: در جامعه امروز مسئولیت روحانیت بسیار سنگین است و باید به شبهاتی که در بین جوانان مطرح می شود پاسخ دهد زیرا دشمن با ایجاد این شبهات در حال جذب نیرو می باشد.

,

 

,

مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی ادامه داد: استکبار فرقه ها و گروهک هایی چون داعش، النصره، التحاد و ... را به وجود می آورد و حمایت می کند اما انگیزه ی به وجود آمدن آن ها از آنجایی است ک به شبهات پاسخ داده نمی شود و از این بابت است که جوان ها جذب این گروه ها می شوند.

, مسئول بعثه مقام معظم رهبری در خراسان جنوبی ادامه داد: استکبار فرقه ها و گروهک هایی چون داعش، النصره، التحاد و ... را به وجود می آورد و حمایت می کند اما انگیزه ی به وجود آمدن آن ها از آنجایی است ک به شبهات پاسخ داده نمی شود و از این بابت است که جوان ها جذب این گروه ها می شوند.,

 

,

حجت الاسلام اوحدی تصریح کرد: کشتن انسان ها و ذبح آن ها توسط این گروه ها به این معنی است که می خواهند جهان را نسبت به اسلام بدبین کنند

,

 

,

وی در پایان گفت: برخی به دنبال اختلاف انداختن عمیق بین شیعه و سنی هستند که باید به این موضوع نیز توجه جدی شود.

,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه