در مسابقات نونهالان کشور:
بسکتبالیست های کامیارانی قهرمانی کشور را به اردوی تیم کردستان هدیه کردند
رئیس اداره ورزش و جوانان با تاکید بر توانمندی های ورزشکاران کامیارانی در ورزش های انفرادی و تیمی ابراز داشت: استعدادهای ورزشی بسیاری درمیان بانوان و آقایان این شهرستان وجود دارد که با برنامه ریزی های مختلف و در اختیار گرفتن مربیان مجرب و کاردان می توان در آینده قهرمانان فراوانی را به ورزش کردستان و ایران تقدیم نمود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاهو خبر؛ "رضا باجلانی" رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان کامیاران ظهر امروز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران از قهرمانی تیم بسکتبال نونهالان کردستان در جریان مسابقات کشوری خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهو خبر,باجلانی در این باره اظهار داشت: مرحله نهایی مسابقات قهرمانی کشور با شرکت 4 تیم از استان های کردستان، تهران، اصفهان و زنجان در شهر تهران برگزار شد که در دیدارهای انجام شده تیم کردستان توانست مقتدرانه مقام قهرمانی را کسب نماید.
,وی درباره ترکیب تیم کردستان ابراز داشت: از مجموع بازیکنان نونهال تیم کردستان، خانم ها " آیدا گل محمدی"، "پردیس ابراهیمی" و"پریا فیضی" از بسکتبالیست های کامیارانی نقش بسزایی در پیروزی و قهرمانی تیم کردستان داشتند.
,باجلانی درباره نتایج بازی ها خاطر نشان کرد: بانوان کردستانی در بازی اول خود در مقابل زنجان تیم دوم گروه ۲ قرار گرفتند و موفق شدند با نتیجه ۷۰ بر ۳۱ این تیم را شکست دهند ودرفینال نیز موفق شدند با نتیجه ۷۸ بر ۷۶ تیم تهران را از پیش رو بردارند و قهرمانی در این رقابت ها را کسب نمایند.
,رئیس اداره ورزش و جوانان با تاکید بر توانمندی های ورزشکاران کامیارانی در ورزش های انفرادی و تیمی ابراز داشت: استعدادهای ورزشی بسیاری درمیان بانوان و آقایان این شهرستان وجود دارد که با برنامه ریزی های مختلف و در اختیار گرفتن مربیان مجرب و کاردان می توان در آینده قهرمانان فراوانی را به ورزش کردستان و ایران تقدیم نمود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه