فرماندار شهرستان خنداب:

سعودی ها لایق اداره ی حج نیستند/مدیریت داخلی عربستان درگیر سیاستهای خارجی دیکته شده صهیونیستها است

سعودی ها لایق اداره ی حج نیستند/مدیریت داخلی عربستان درگیر سیاستهای خارجی دیکته شده صهیونیستها است
فرماندار شهرستان خنداب گفت: علما و مسئولان کشورهای مسلمان باید تصمیم جدی برای خادم الحرمینی و کلید داری خانه کعبه بگیرند، سازمان های بین المللی باید وارد شوند و این قضیه را برای همیشه حل کنند، 2 هزار نفر کشته نشان دهنده عدم لیاقت کلید داری کعبه توسط سعودی ها است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید غیاثی فرماندار شهرستان خنداب در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری نسیم خنداب دهه امامت و ولایت و عید سعید قربان را تبریک و در ادامه با اشاره به حوادث اخیر در مناسک حج در منا گفت: متاسفانه عید قربانی که بایستی همه مردم در این روز شاد باشند با بی لیاقتی و بی تدبیری و عدم مدیریت کارگزاران مدیریت حج دولت عربستانی که خود را خادم الحرمین معرفی می کند به عزا تبدیل شد. غیاثی با تاکید بر عدم مدیریت مراسم حج توسط دولت عربستان اظهار کرد: عربستان سعودی توانایی اداره کردن مکان امنی که برای همه مسلمانان جهان است را ندارد، در این چند وقت شاهد حرکت های مشکوک و مظنونانه از عربستان هستیم، متاسفانه حرکت ها و اظهار نظر های عربستان در منطقه مناسب نیست.

وی به قتل عام ۲ هزار زائر خانه خدا تاکید کرد و افزود: مسلمانانی که برای انجام مراسم حج به مکان امن و خانه خدا رفته بودند با بی کفایتی و بی لیاقتی عربستان مواجه شدند.

غیاثی با بیان این که امت مسلمان از این حرکت بسیار ناراحت و خشمگین اند گفت: به خانواده های داغدار تسلیت عرض می کنم و از آنها می خواهم تا ما را شریک غم و دردهای خود بدانند و امیداواریم خداوند به بازماندگان صبر جزیل و جمیل و به رفتگان این عزیزان اجر بدهد.

فرماندارخنداب تصریح کرد: روز گذشته هیت دولت جلسه فوری تشکیل داد و پیگیر مباحث هست، امیدواریم دولت های مسلمان از خواب بیدار شوند، جمهوری اسلامی تا جایی که می تواند پیگیر این قضیه خواهد بود.

وی افزود: حرکت های اخیر عربستان، حرکت های بوداری است که در منطقه انجام  می شود، بسیاری از کشورها وارد این قضیه شده و سعی دارند حلقه فشار را بر مسلمانان بیشتر کنند، تقاضا دارم مسلمانان و مسئولین و علما به این مسئله حساس شوند، وقتی عربستان به یمن حمله کرد بسیاری از کشورهای مسلمان موضع گیری نکردند و متاسفانه برخی از آنها عربستان را در مسلمان کشی یاری دادند، امروز ما باید به موقع وارد عمل شویم و جامعه جهانی، کنفرانس اسلامی بایستی این قضیه را برای همیشه حل کنند، کشوری که توانایی امنیت زائران را ندارد لایق کلید داری خانه کعبه نیست.

غیاثی به ماجراهای پیش آمده برای حجاج در مراسم حج اشاره کرد و گفت: با سهل انگاری و سوء مدیریت عربستان حوادث ناگواری برای حجاج بیت الله الحرام پیش آمده است که زنجیره وار به هم وصل شده اند.

وی به دخالت های رژیم غاصب اسرائیل در قضیه های پیش آمده در عربستان تاکید و بیان کرد: رژیم جعلی به نام اسرائیل وجود دارد که هر جا بتواند به اسلام و مسلمانان لطمه و ضربه خواهد زد، در این ماجرا هم شکی نیست که قطعا دست خونین صهیونیست ها در کشتار مردم مظلوم یمن و فلسطین و لبنان در کار است، هر اتفاق ناگواری برای مسلمانان می افتد بدانید که دست صهیونیست در این کار دخیل بوده و در این ماجرا هم بعید نیست که اگر مستقیم دست نداشته باشند غیر مستقیم با دولت عربستان این کار را انجام داده اند، بیشترین فشار عربستان در بحث غائله یمن است، و عربستان به همین علت که درگیر جنگ با یمن است از مدیریت درونی کشور خود غافل مانده است.

فرماندار شهرستان خنداب به عدم لیاقت کلید داری کعبه توسط عربستان تاکید کرد و گفت: علما و مسئولان کشورهای مسلمان باید تصمیم جدی برای خادم الحرمینی و کلید داری خانه کعبه بگیرند، سازمان های بین المللی باید وارد شوند و این قضیه را برای همیشه حل کنند، ۲ هزار نفر کشته نشان دهنده عدم لیاقت کلید داری کعبه توسط سعودی ها است.

غیاثی در ادامه به برگزاری مراسم اربعین در سال ۹۳ و اعزام ۲۰ میلیون زائر به کربلای معلی اشاره و خاطرنشان کرد: با این وجود که کشور عراق در حال حاضر از نظر امنیتی مشکل دار است و عوامل تروریستی مانند داعش در این کشور حضور دارند و فعالیت می کنند، با حمایت و برنامه ریزی جمهوری اسلامی با کمترین حادثه و بهترین وجه بحث اربعین امام حسین (ع) انجام شد و مشکلی پیش نیامد، اما عربستانی که ادعای خادم الحرمینی و دار القرانی دارد، باید نسبت به کارهای خود متعهدانه تر عمل کند و برای بشر و مسلمانان ارزش قائل شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه , خبری نسیم خنداب , خبری نسیم خنداب ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه