logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی در اردن

تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی در اردن
مقامات اردنی اعلام کردند درصدد هستند واردات کالاهای رژیم صهیونیستی را متوقف کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران، یک مقام ارشد اردن اعلام کرد دولت این کشور قصد دارد در پاسخ به درخواست مردم، واردات کالاهای تولید شده در سرزمین‌های اشغالی - از جمله محصولات کشاورزی - را متوقف کند. وی در ادامه افزود: «ما برای تامین نیاز بازار، مواد غذایی را از کشور لبنان وارد خواهیم کرد.» 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


کمپین‌های تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی در اردن این روزها پس از حملات اخیر سربازان این رژیم به مسجدالاقصی و معترضان فلسطینی، فعالیت‌های خود را شدت بخشیده‌اند.

رئیس یکی از این کمپین‌ها به العربی الجدید گفت: «تصمیم دولت مبنی بر متوقف ساختن واردات محصولات کشاورزی از سرزمین‌های اشغالی، یک پیروزی برای ما محسوب می‌شود.» براساس اظهارات وی، واردات مقادیر زیاد کالا، از رژیم صهیونیستی به اردن سبب شده است این کمپین‌ها مبارزات خود را افزایش دهند. وی در ادامه تاکید کرد این کمپین‌ها فعالیت خود را تا تحریم کامل کالاهای رژیم اشغالگر قدس در تمام جوامع عربی ادامه خواهند داد.

کشورهای دیگر نیز در اعتراض به اشغالگری‎های رژیم صهیونیستی، محصولات این رژیم را تحریم کرده اند. هفته گذشته شورای شهر پایتخت ایسلند قانون تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی را تصویب کرد و اعلام کرد تا زمانی که این رژیم به اشغال اراضی فلسطینی‌ها پایان ندهد این قانون معتبر خواهد بود. «بی دی اس» (BDS) مخفف سه کلمه متوقف، محروم و تحریم کردن و نام یک کمپین بزرگ جهانی برای تحریم کالاهای رژیم صهیونیستی است. جنبش‌های فراوانی در حال شکل‌گیری است تا از فلسطینی‌ها در مبارزاتشان با رژیم صهیونیستی حمایت کند و به اشغالگری این رژیم پایان بخشد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه