طی یک هفته اخیر؛
دستگیری 2 باند صیاد و قاچاقچی پرندگان شکاری در چناران + تصاویر
دو باند صیاد و قاچاقچی پرندگان شکاری که از استان های جنوبی کشور به چناران آمده و درصدد صید پرندگان شکاری این شهرستان بودند، دستگیر شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی موسی پور، رئیس اداره حفاظت از محیط زیست چناران در گفتگو با ندای چناران اظهار داشت: نیروهای حفظت از محیط زیست چناران، بدنبال دریافت گزارشی مبنی بر حضور صیادان و قاچاقچیان پرندگان شکاری از استان های جنوبی در شهرستان چناران و ایجاد کومه (کوخد) در اراضی کشاورزی منطقه و اقدام به صید پرندگان شکاری، پس از چند روز بررسی رفت و آمدهای مشکوک و تحقیق نامحسوس از بومیان محلی و شناسایی محل استقرار کوخد ها(دام) طی دو برنامه جداگانه (با فاصله ۱ هفته) و با پوشش لباس محلی و با یک دستگاه موتور سیکلت به محل عزیمت و با غافلگیری در صبح زود موفق به دستگیری دو گروه صیاد از شهرهای بوشهر و اهواز در داخل کومه های ساخته شده و در حین صید گردیدیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران,رئیس اداره حفاظت از محیط زیست چناران ادامه داد: گروه اول در محدوده روستای ملی دستگیر و از آنها یک طوقه دلیجه به همراه ۱۲ قطعه قمری، تور و آلات و ادوات صید کشف وضبط گردید.
,وی خاطر نشان کرد: گروه دوم در محدوده روستای قیاس آباد دستگیر و از آنها یک طوقه دلیجه و دو قطعه قمری، تور و آلات و ادوات صید و یک دستگاه موتور سیکلت کشف و ضبط گردید.
,موسی پور بیان داشت: صیادهای دستگیر شده به همراه پرونده متشکله به مرجع قضایی تحویل و پس از بررسی پرونده توسط قاضی، متخلفین با قرار یک میلیارد ریالی به زندان وکیل آباد هدایت گردیدند.
,وی در پایان اظهار داشت: لازم بذکر است صیادان بوشهری با صید پرندگان شکاری منطقه و قاچاق این پرندگان به کشورهای حوزه خلیج فارس آسیب بسیار جدی به حیات وحش منطقه وارد می نمایند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه