مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان:
حوادث خوردویی بیشترین آمار در میان سوانح/ نردبام چهل میلیارد ریالی آتش نشانی رونمایی می شود
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: هفتم مهر ماه به مناسبت روز ملیایمنی و آتشنشانی، ایستگاه بیست و سوم آتش نشانی شهر اصفهان در شهرک جدید شهید کشوری در شرق این شهر افتتاح خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز،مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: بیشترین حوادث و سوانحی که این سازمان پوشش داده است مربوطه به خودورها و تصادفات بوده است.
به گفته بهزاد بزرگزاد در شش ماهه گذشته دو هزار و ۱۲۴ حریق و دو هزار و ۴۶ حادثه روی داده است.
وی میانگین زمان رسیدن آتش نشانان در صحنه وقوع حادثه را چهار دقیقه و ۱۳ ثانیه اعلام کرد و افزود: این زمان در سال ۹۳، چهار دقیقه و ۱۷ ثانیه بود که با وجود بیشتر شدن ترافیک و گسترده شدن شهر شاهد کاهش چهار ثانیه ای این زمان بوده ایم.
وی از افزایش ایستگاه های آتش نشانی شهرداری اصفهان به ۲۳ ایستگاه خبر داد و تصریح کرد: هفتم مهر ماه به مناسبت روز ملیایمنی و آتشنشانی ایستگاه بیست و سوم آتش نشانی شهر اصفهان در شهرک جدید شهید کشوری افتتاح خواهد شد.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان ادامه داد: این ایستگاه مدرنترین و زیباترین ایستگاه آتش نشانی و خدمات ایمنی در کشور با دو هزا رو ۶۰۰ مترمربع وسعت و هفت آشیانه است.
به گفته این مسوول، در این ایستگاه مدرن خدمات ایمنی، نردبام ۵۶ متری ساخت اروپا با چهل میلیارد ریال هزینه نیز رونمایی خواهد شد.
بزرگزاد خاطر نشان کرد: بیست و چهارمین ایستگاه آتش نشانی در شهرک اطشاران اصفهان بزودی به بهره برداری خواهد رسید.
,
,
,
,
,
,
وی با اشاره به برنامه های این سازمان به مناسبت روز آتش نشانی و خدمات ایمنی اضافه کرد: این مراسم ساعت ۹و نیم روز هفتم مهر ماه جاری روبروی گلستان شهدای اصفهان برگزار می شود.
وی تعداد کارکنان سازمان اتش نشانی شهرداری اصفهان را ۶۴۳ نفر برشمرد و افزود: در آینده ای نزدیک این کارکنان با ۲۵ سال سابقه خدمت بازنشسته می شوند.
این مسوول اظهار کرد: پیگیر هستیم کارکنان آتش نشانی، مشمول مشاغل زیان آور و سخت شوند و بتوانند ۲۰ ساله بازنشسته شوند.
,
,
,
بزرگزاد درباره علت مرگ خاموش هم توضیح داد: علت اصل این نوع مرگ ناشی از غفلت خود بهره برداران است که برای کاهش تلفات این بخش نیاز به کار جهادی و گسترده است.
وی نداشتن دودکش بخاری، نصب آبگرمکن در حمام و استفاده از سه انشعاب از یک دودکش را مهمترین عوامل مرگ های خاموش عنوان کرد.
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه