مسئول بسیج دانشجویی لرستان:

جنگ قدرت در عربستان، آل سعود را از خدمت رسانی به حجاج بازداشته است

جنگ قدرت در عربستان، آل سعود را از خدمت رسانی به حجاج بازداشته است
مسئول بسیج دانشجویی لرستان گفت: جنگ قدرت در عربستان، آل سعود را از خدمت رسانی به حجاج بازداشته است و آن ها در حال خدمت به اربابان غربی و صهیونیست خود هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد برامکی مسئول بسیج دانشجویی استان لرستان در گفت و گو با خبر آزاد، گفت: فاجعه منا نشان داد که جنگ قدرت در عربستان ، آل سعود را از خدمت رسانی به حجاج بازداشته است و با راه اندازی جنگ های وحشیانه در کشورهای اسلامی در حال خدمت به اربابان غربی و صهیونیست خود هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر آزاد،, خبر آزاد،, خبر آزاد،, خبر آزاد،, خبر آزاد،,

وی تصریح کرد: فاجعه دردناک صحرای منا که قلبهای همه مسلمانان جهان را جریحه دار کرد نتیجه یک اقدام عمدی و ضد وحدت مسئولان ظالم و بی کفایت سعودی است که قطعا چیزی جز رسوایی آل سعود بدنبال نداشته است.

,

مسئول بسیج دانشجویی لرستان تاکید کرد: از رییس جمهور بعنوان رییس جنبش غیر متعدها و همجنین از ریاست سازمان کنفرانس اسلامی می خواهیم این فاجعه بشری و جنایت هولناک را ویژه بررسی و آیین حج را توسط یک کمیته بین المللی شامل تمام کشورهای اسلامی مدیریت و برگزار  و همجنین رسیدگی به این جنایت هولناک را در دادگاه های بین المللی پیگیری کنند.

,

برامکی بیان کرد: رییس جمهور در سازمان ملل و در جمع سران کشورهای جهان ابعاد این فاجعه هولناک را به گوش جهانیان برساند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه