فرمانده بسیج طلاب شهرستان کردکوی:

دولت عربستان مقصر اصلی حادثه منا می باشد/ عربستان باید در سطح نهادهای بین المللی محکوم شود

دولت عربستان مقصر اصلی حادثه منا می باشد/ عربستان باید در سطح نهادهای بین المللی محکوم شود
فرمانده بسیج طلاب شهرستان کردکوی گفت: با توجه به وقوع چند حادثه در طول مناسک حج امسال از نظر حقوق بین الملل عربستان باید در سطح نهادهای بین المللی محکوم بشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا،مصطفی رایجی فرمانده بسیج طلاب شهرستان کردکوی، در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به فاجعه رخ داده در سرزمین منا و کشته شدن تعدادی از حجاج اظهار کرد: دولت عربستان با این اتفاقات نشان داد که شایستگی اداره امور حج را ندارد و سازمان کنفرانس اسلامی باید در این زمینه وارد عمل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,

وی ریشه فاجعه منا را بستن راه توسط مامورین سعودی برشمرد و با تاکید بر ضرورت پذیرش این مساله و مؤاخذه مدیران مسئول از سوی جهان اسلام تصریح کرد: وجود جنگ داخلی عربستان عامل اصلی این حوادث تلخ می باشد و دخالت تخریبی عربستان در مسائل منطقه در یمن، سوریه و عراق موجب شده است که مسئولین عربستان کمتر به مسائل امنیتی به ویژه در ایام حج واجب توجه کنند.

,

با تأکید بر اینکه  در این حادثه، دولت عربستان مقصر اصلی است و باید در مقابل افکارعمومی پاسخگو باشد، گفت: با توجه به وقوع چند حادثه در طول مناسک حج امسال از نظر حقوق بین الملل عربستان باید در سطح نهادهای بین المللی محکوم بشود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه