معاون عملیات سپاه پاسداران در یادواره 207 شهید خنداب:
شهدا ایستادند تا حرف امام و ولایت فقیه بر زمین نماند/کسانی که ادعای ولایت مداری دارند از شهداء یاد بگیرند
معاونت عملیات سپاه پاسداران گفت: شهدا ایستادند تا فرمان امام ولایت فقیه حفظ و روی زمین نماند، آنهایی که امروز ادعای ولایت مداری می کنند، ولایت مداری را از بچه های خیبر و جزیره مجنون یاد بگیرند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، سردار پورجمشیدیان معاونت عملیات سپاه پاسداران در مراسم یادواره 207 شهید شهرستان خنداب برگزاری یادواره را کمترین کار برای شهدا دانست و گفت: شهدا حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و و جواب مجاهدت ها و تلاش های آنها با برگزاری یک یادواره جبران نخواهد شد، آنها عمر و جوانی و خون پاک خود را در راه استقلال نظام جمهوری اسلامی در یکی از حساس ترین مناطق دنیا، منطقه غرب آسیا فدا کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسیم خنداب, پایگاه خبری نسیم خنداب,

,
پور جمشیدیان اظهار کرد: امروز به برکت خون پاک شهداست که در چنین منطقه ای با این همه نا امنی، نظام مقدس جمهوری اسلامی امن ترین کشور و با اقتدار تر و سربلند تر است و پرچم آن در سراسر دنیا در اهتزاز در آمده است.
وی افزود: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا با قدردانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی و عمل به وصیت نامه شهدا انجام خواهد شد، عمل به خواسته های شهدا، می تواند ذره ای از دین ما نسبت به شهدا را ادا کند.
معاونت عملیات سپاه پاسداران متذکر شد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سفارش به نسل جوان می فرمایند تاریخ رامطالعه کنید، ایشان مطالعه تاریخ خصوصا تاریخ چند صد ساله اخیر را به جوانان ما سفارش کرده اند تا مطالعه کنند و ببینند چه کسانی بر کشور ما حکومت و سرنوشتشان چه شده است، ببینند در سلسله قاجار و سلسله پهلوی چه بر کشور ما گذشت و امروز جمهوری اسلامی چه برکتی برای کشور ما است.
پورجمشیدیان به از دست دادن قسمت هایی از نقاط ایران در 200 سال اخیر اشاره کرد و گفت: در چند صد سال اخیر جنگ هایی اتفاق افتاده که قسمت های مهمی از ایران جدا شده است، 200 سال پیش در زمان فتعلی شاه اولین جنگی که روس ها به ایران تحمیل کردند 230 هزار کیلومتر از منطقه قفقاز جنوبی، منطقه نخجوان و ... را از خاک ایران جدا کردند که به واسطه اولین عهد نامه ننگین گلستان این قسمت ها از ایران جدا شد.
وی تصریح کرد: دومین جنگ روس ها چند سال بعد انجام شد و 43 هزار کیلومتر از خاک ایران را برای دومین بار جدا کرد و عهدنامه ننگین ترکمنچای را بر سلسه قاجار تحمیل کردند که یکی از مفاد اولین کاپیتولاسیون حقوقی که روسها بر کشور ما گذاشتند، هر تبعه روسی هر غلطی می خواست در کشور ما انجام می داد و حکومت و دستگاه قضا ما اجازه این که با آنها برخورد کند را نداشت و باید می رفتند در دادگاه روسیه این دعوا را مطرح می کردند.
معاونت عملیات سپاه پاسداران تاکید کرد: در زمان حکومت ناصرالدین شاه قاجار جنگی بین ایران و انگلیس اتفاق افتاد، در منطقه هرات فعلی جنگی توسط انگلیس ها بر ایران تحمل شد و قسمت های بزرگی حدود 600 هزار کیلومتر را از ایران جدا کردند.
وی به بزرگی و استقامت ملت ایران تاکید کرد و گفت: ملت ایران در همان موقع هم بزرگ بودند ولی کسانی که زمامداری حکومت دستشان بود لیاقت نداشتند.
پورجمشیدیان افزود: ارتش مسکو برای جنگ با هیتلر، می بایست از داخل ایران عبور می کردند که بدون اعتنا به رضاخان، از جنوب وارد کشور ایران شدند و تمام کشور را اشتغال و به جنگ با هیتلر رفتند و آنها را به درک واصل و این پیروزی را پل پیروزی نامیدند، بعد از جنگ بدون هماهنگی با حکومت شاه ایران، جلسه هماهنگی خود را در تهران برگزار کردند و شاه ایران را به جلسه خود راه ندادند.
معاونت عملیات سپاه پاسداران تصریح کرد: اولین کار رضاخان در زمان حکومت خود، ممنوعیت عزاداری سید الشهدا(ع) و کشف حجاب بود، آنها پرچم سیدالشهدا (ع) را از مساجد و حسینه ها پایین کشدند، کسی جرات عزاداری در روز عاشورا را نداشت و مردم به صورت مخفی عزاداری می کردند، حکومت شاه فکر می کرد عامل پیشرفت نکردنشن حجاب زنان است، می گفتند حجاب زن باید از بین برود.
پورجمشیدیان به کشور بحرین اشاره کرد و گفت: اگر حکومت های قبلی به ظاهر جنگی انجام دادند و قسمت هایی از ایران جدا شد، محمد رضا خان بدون زحمت دادن به خود بحرین را تقدیم کرد.
وی گفت: امام راحل به برکت روحانیت و مراجع شیعه نظام ریشه دار و 2500 ساله جنایت کار را کار برکنار کردند، شهدایی که در کنار امام ایستادند و جنگیدند حق بزرگی بر گردن همه ما دارند.
معاونت عملیات سپاه پاسداران به وجود 50 هزار مستشار آمریکایی در زمان محمدرضا خان در ارتش ایران اشاره کرد گفت: مردم در کنار امام قیام کردند و چنین انقلابی را برپا و به دنیا فهماندند که می توان مقابل زور، استکبار و آمریکا ایستاد، آنها تمام سعی خود و انواع دسیسه ها را انجام دادند و جنگ تحمیلی را راه اندازی کردند تا امام را شکست دهند.
پورجمشیدیان متذکر شد: شهدا فرهنگ بسیجی و فرهنگی که از قرآن برگرفته شده است را در جبهه حاکم کردند و پیروز شدند، ما به شهدا مدیون هستیم، به ادعای غربی ها 8 سال همه قدرت ها بر علیه ایران تلاش می کردند تا این کشور اسلامی را شکست دهند.
وی به اقدامات سردار پاکپور که بومی شهرستان خنداب است تاکید کرد و گفت: مردانی مانند سردار پاکپور اقداماتی در دفاع مقدس انجام دادند که در تاریخ نظامی گری دنیا بی سابقه است.
معاونت عملیات سپاه پاسداران متذکر شد: شهدا ایستادند تا فرمان امام ولایت فقیه حفظ شود و روی زمین نماند، آنهایی که امروز ادعای ولایت مداری می کنند، ولایت مداری را از بچه های خیبر و جزیره مجنون یاد بگیرند، شهدا جان و خون و همه هستی خود را دادند و ایستادگی کردند تا جزایر مجنون حفظ شود، تکلیف ما و مسئولین، نمایندگان و نیروهای مسلح سنگین تر است، وظیفه داریم مشکلات را تحمل و صبر کنیم و به آینده امید داشته باشیم.
پور جمشیدیان خاطرنشان کرد: کاری کنیم فردا شرمنده شهدا نشویم، ما به شهدا و امام قول دادیم پرچم را تقدیم صاحب اصلی این نظام امام زمان(عج) بدهیم، باید پای انقلاب بایستیم و تحمل کنیم که قطعا بعد از هر سختی آسانی است.
انتهای پیام/ش
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه