در پی فاجعه تلخ و مرگبار منا؛
واکنش مسئولان شهرستان ری به بی کفایتی خائن الحرمین و فاجعه ی منا
حجت الاسلام شاه چراغی امام جمعه شهرستان ری از جمله اولین مسئولان شهرستان ری است که به واکنش در این خصوص پرداخته و بر اداره مراسم حج توسط هیاتی متشکل از کشورهای اسلامی تاکید کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ :به نقل از "ره به ری":وقوع حوادث متعدد برای زائران خانه خدا در ده روز گذشته و درگذشت بیش از دو هزار زائر در فاجعه ی منا ، بی کفایتی عربستان سعودی در مدیریت حج را بیش از پیش برای همه مسلمانان جهان روشن کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,این فاجعه با واکنش های مختلفی از سوی مسلمانان و حتی غیر مسلمانان همراه بوده است.
,حجت الاسلام شاه چراغی امام جمعه شهرستان ری از جمله اولین مسئولان شهرستان ری است که به واکنش در این خصوص پرداخته و بر اداره مراسم حج توسط هیاتی متشکل از کشورهای اسلامی تاکید کرده است.
,وی سعودی ها را افرادی نامتعهد نسبت به سلامت زائران دانسته و گفته است : هنوز مشخص نشده که شاهزاده سعودی در مسیر زائران چه غلطی می کرده که چنین فاجعه ای رخ داده است.
,حجت الاسلام شاه چراغی با یاد آوری حادثه حج خونین (کشتار دهه شصت) و یاد اوری فجایعی از این دست بر بی کفایتی سعودی ها در اداره حج تاکید کرد.
,فرماندار شهرستان ری نیز در همین خصوص ضمن عرض تسلیت به پیشگاه ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری و خانواده های داغدار از حادثه منا به عنوان یک حادثه دلخراش یاد کرده و تاکید کرد که علل آن باید با جدیت پیگیری شده و با عوامل ان به شدت برخورد شود.
,وی همچنین از ضعف مدیریتی رژیم سعودی به عنوان عامل اصلی این حادثه یاد کرده و تاکید کرد که جهان اسلام باید در خصوص مدیریت درست و جامع حج فکری اساسی بکند.
,علیرضادبیر از چهره های سرشناس شهرستان ری نیز با انتشار تصویر ذیل به اعلام تسلیت در این خصوص پرداخت:
, ,
,
, هادی ساعی تصویر ذیل را در این خصوص منتشر کرد:
, ,
,
, تصویر ذیل نیز در همین خصوص توسط مهدی کوچک زاده نماینده مردم ری ، تهران ، شمیرانات در همین خصوص منتشر شده است:
, ,
,
, انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه