در تجمع اعتراض طلاب و روحانیون دزفولی علیه آل سعود صورت گرفت؛
طلاب و روحانیون دزفول هم به کمپین «از جنایات آل سعود نمی گذریم» پیوستند+ عکس
پس از انتشار تصاویری از عضویت اقشار مختلفی مردم بصیر دزفول در این کمپین، این بار روحانیت آگاه و بیدار شهرستان دزفول نیز با پیوستن به این جنبش اجتماعی اعلام انزجار خود را از اقدامات جنایتکارانه آل سعود وهابی اعلام کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دزفول امروز: بی لیاقتی آل سعود در خادمی حرمین شریفین بار دیگر خود را با هزاران کشته و زخمی در حج امسال بر همه آشکار کرد. این بی کفایتی که با آشکار شدن زوایای بیشتری از این حادثه خود را بیشتر نمایان می کند در جهان اسلام واکنش های مختلفی داشت بطوریکه انتقادها از عملکرد بسیار ضعیف حاکمان نالایق سعودی در حال افزایش است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , دزفول امروز, دزفول امروز, دزفول امروز, : بی لیاقتی آل سعود در خادمی حرمین شریفین بار دیگر خود را با هزاران کشته و زخمی در حج امسال بر همه آشکار کرد. این بی کفایتی که با آشکار شدن زوایای بیشتری از این حادثه خود را بیشتر نمایان می کند در جهان اسلام واکنش های مختلفی داشت بطوریکه انتقادها از عملکرد بسیار ضعیف حاکمان نالایق سعودی در حال افزایش است.,,
در پی این جنایت هولناک، کمپین”از جنایات آل سعود نمی گذریم” در فضای مجازی راه اندازی که با گذشت تنها چند روز از تشکیل آن با استقبال اقشار مختلف سراسر ایران روبرو شده است و با عضویت مردم از کشورهای مختلف در این کمپین در حال تبدیل شدن به یک حرکت عظیم اجتماعی در جهان برای اعلام انزجار از آل سعود و اقدامات جنایتکارانه آن است.
,در همین راستا، مردم بصیر شهرستان دارالمؤمنین دزفول نیز، در اقدامی خود جوش به کمپین “از جنایات آل سعود نمی گذریم” پیوسته و اعضای این کمپین در شهرستان روزانه در حال افزایش است.
,پس از انتشار تصاویری از عضویت اقشار مختلفی مردم بصیر دزفول در این کمپین، این بار روحانیت آگاه و بیدار شهرستان نیز با پیوستن به این جنبش اجتماعی اعلام انزجار خود را از اقدامات جنایتکارانه آل سعود وهابی اعلام کردند.
,شما هم می توانید تصاویر خود را به شماره واتس آپ و تلگرام (۰۹۲۱۲۷۰۴۸۷۶) این پایگاه خبری ار سال کنید.
,,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه