logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دکتر مهدی چمران:

با روحیه مقاومت و شهادت طلبی می توان در مذاکرات پیروز شد

با روحیه مقاومت و شهادت طلبی می توان در مذاکرات پیروز شد
عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت:با روحیه مقاومت و شهادت طلبی می توان در مذاکرات پیروز شد زیرا با مذاکره و سیاست نمی توان بر دشمن غلبه کرد چرا که دشمن از ما سیاستمدارتر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دزفول امروز،  نخستین یادواره شهدای مهندسی شهرستان دزفول در حالی در مرکز فرهنگی دفاع مقدس برگزار که دکتر مهدی چمران مهمان ویژه این مراسم بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

دکتر مهدی چمران به تقابل همیشگی حق و باطل اشاره و گفت: ائمه اطهار در مقابله با ستم ، غرور و وبدخواهی به شهادت رسیدند به گونه ای که اگر امام حسین(ع) قیام نمی کرد واگر امام زین العابدین (ع) وحضرت زینب(س) این نهضت را ادامه نمی دادند اکنون اسلام زنده نبود.
وی روحیه شهادت طلبی را عامل زنده ماندن تشیع در جهان دانسته و افزود: اگر شهادت امام حسین(ع) و شیعیان در طول تاریخ نبود معلوم نبود چه چیزی از اسلام باقی می ماند؟ زنده ماندن تشیع در جهان بخاطر این شهادتها بود. و اگر تشیع، شهادت و امام حسین(ع) نبود،اسلام را با شیوخ نفرین شده عرب و وهابیون جنایتکار در دنیا معرفی می کردند.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران به الگوگیری انقلاب اسلامی از محرو و عاشورا اشاره و تصریح کرد:نهضت ما از عاشورا نشأت گرفته است، انقلاب از محرم شروع شد. قیام ۱۵ خرداد 42 از محرم شروع شد. دستگیری امام در عاشورای 57 میخ ها را بر تابوت شاهنشاهی محکم کرد. ما با سلاح شهادت مقابل ارتش شاه مقابله کردیم.
عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران تنها عامل پیروزی انقلاب را مسلح بودن جوانان ایران به سلاح شهادت دانسته و افزود: نظام شاهنشاهی با سه سلاح مهم فرهنگی، نظامی و اطلاعاتی توسط غرب مجهز شده بود به همین دلیل هیچ تحلیلگر خارجی فکر نمی کرد که انقلاب به پیروزی برسد ولی امام انقلاب را شروع کرد و مردم از امام پیروی کردند و با سلاح شهادت به پیروزی رسیدیم. ماسر لوله های تفنگ گل گذاشتیم.
دکتر چمران با مقایسه سلاح و امکانات طرفین درگیری در 8 سال دفاع مقدس پرداخته و خاطر نشان کرد: دشمن هواپیما و تانک های روسی داشت ،سلاح اتریشی و آلمانی، توپ انگلیسی، جیپ هندی و نفربر برزیلی در حالی که جوانان ما با سلاح شهادت به مقابل دشمن رفته و با روحیه شهادت طلبی بر تمام سلاح های مدرن دشمن به پیروزی رسیدند. چون برای شهادت آمده بودند از کسی نمی ترسیدند و شجاعترین افراد بودند ولی دشمن از جوانان ما می ترسید.
وی در ادامه به الگو گیری شیعیان لبنان از ایران اشاره و گفت: شیعیان لبنان نیز با الگو پذیری از انقلاب اسلامی و پیروزی رزمندگان ایران در جنگ توانستند اسراییل را از خاک خود بیرون کنند.ارتش قدرتمند اسراییل در مقابل حزب الله خوار و ذلیل شد اینها همه تجربه های ماست. کسی از چیزی نمی ترسید ولی دشمن از رزمندگان می ترسید زیرا اعتقاد و ایمان رزمندگان را نداشتند.
عضو سه دوره شورای اسلامی شهر تهران به دوری کردن مبارزین فتح از سلاح شهادت اشاره و افزود: فلسطینی ها سی و چند سال با عناوین مختلف با سلاح ها و تدارکات زیاد با اتکا به پشتیبانی روسیه و چند کشور بزرگ به جنگ با اسرائیل پرداختند ولی به هیچ جائی نرسیدند.
وی افزود: یاسر عرفات در کمپ دیوید، زلالت و خوری خود را امضاء کرد ولی حماس با سلاح شهادت به مقابله با اسرائبل پرداخت و با مقاومت به پیروزی رسید.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مذاکرات گروه ۱+۵ گفت:با روحیه مقاومت و شهادت طلبی می توان در مذاکرات پیروز شد زیرا با مذاکره و سیاست نمی توان بر دشمن غلبه کرد چرا که دشمن از ما سیاستمدارتر است. ما در سیاست خود را پایبند به اصول اخلاقی اسلام می دانیم ولی طرف مقابل خود را پایبند به هیچ اصولی نمی داند.
وی با بیان اینکه دشمنان اسلام، به درک واقعی از مبانی شیعه نرسیده اند، افزود: چون دشمنان ما سلاح شهادت طلبی ندارند با برگزاری کمیسیون ها و همایش های شیعه شناسی، می خواهند مبانی شیعه را بشناسد ولی به درک واقعی در این زمینه نرسیده و به همین دلیل به نتایج اشتباه می رسند و همین نتایج اشتباه زمینه ساز شکست های آنها خواهد شد.
چمران همچنین با نقل خاطراتی از مهندسی در دفاع مقدس پرداخته و به ساخت پل های شناور، موشک های زیر آبی و ادوات نظامی در طی 8 سال دفاع مقدس توسط واحدهای مهندسی رزمی اشاره کردند.
گفتنی است اولین یادواره شهدای مهندسی دزفول برای گرامیداشت 9 شهید مهندس دزفول توسط بسیج مهندسی بر گزار گردید که در پایان این مراسم از خانواده  شهیدان عبدالرحمان جلالپور،حسنعلی صفری زاده،حسن مسعودی پور،بهروز رادمنش،عبدالکریم سفید زاده،محمدعلی زمانی نیا ،محمد بهاء الدین ،حاج ابراهیم مقامیانپور و بهمن درولی ابا اهداء لوح و هدایایی تقدیر کردند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه