logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در دانشگاه آزاد اسلامی رشت؛

تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان گیلان نسبت به بی کفایتی مسولان سعودی در مدیریت حج

تجمع اعتراض آمیز دانشگاهیان گیلان نسبت به بی کفایتی مسولان سعودی در مدیریت حج
دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی رشت در تجمعی که در واحد پل تالشان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کردند ضمن اعلام همدردی با خانواده های داغدار حجاج که در طی مناسک حج دعوت حق را لبیک گفتند ، با سر دادن شعار های: آل سعود خائن ، مرگ بر آل سعود، رژیم پادشاهی عاقبتش سقوط است ، اعلام انزجار خود را نشان دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی رشت در تجمعی که در واحد پل تالشان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کردند ضمن اعلام همدردی با خانواده  های داغدار حجاج که در طی مناسک حج دعوت حق را لبیک گفتند ، با سر دادن شعار های :
آل سعود خائن ، مرگ بر آل سعود، رژیم پادشاهی عاقبتش سقوط است .
اعتراض خود را نسبت به عدم توانایی و کفایت مسولان سعودی در مدیریت امور حجاج بیت الله الحرام اعلام کردند .
مدیر کل امور فرهنگی _ اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در گفتگوی ویژه با خبرنگار ۸دی گفت: هدف از این تجمع تسلیت به بازماندگان و اعلام انزجار از سیاست های دوگانه ی عربستان است ، زیرا عربستان ضمن درگیری های سیاسی در منطقه و مشغولیت به تهاجم به یمن از مدیریت حج غافل مانده است .
حجت الاسلام قاسمی افزود : خواسته ی دانشگاهیان این است که رژیم عربستان  سعودی مسولیت این حادثه را بپذیرد و رسما پوزش بخواهد و ضمن پرهیز از فرافکنی مسولیت امور حج را به جامعه اسلامی بسپارد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ۸دی در باره تعمدی بودن یا نبودن حادثه منا گفت : به طور خوشبینانه اگر به این حادثه بنگریم این واقعه اسف بار به دلیل سوءمدیریت رژیم سعودی اتفاق افتاده است.
حجت الاسلام قاسمی،  مدیر کل امور فرهنگی _ اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان ، همچنین در جمع دانشگاهیان حاضر در این تجمع ، حادثه منا را حادثه ای دردناک در تاریخ دانست و تجمع منا را در مقایسه با تجمع ۲۰ میلیونی اربعین سیدالشهدا در کربلا گفت ، تجمع اربعین بزرگتر و با امکانات کمتر برگزار شد اما شاهد آسیب زائران نبوده ایم و این خود دلیل بی کفایتی مسولان سعودی در مدیریت حج است و خواسته ما دانشگاهیان این است که عربستان باید حداقل های مدیریت امور توریستی را فراهم میکرد ، زیرا تجمع حج نوعی از توریست است که از سراسر جهان برای مناسک حج به سرزمین وحی می روند.
وی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری گفت : آل سعود باید مدیریت حج را به شورایی منتخب از جامعه اسلامی بسپارد زیرا کفایت مدیریت آن را ندارد و ما دانشگاهیان با قاطعیت پیگیر این خواسته و رهنمود مقام معظم رهبری خواهیم بود.
در قطع نامه پایانی این تجمع نیز ضمن تسلیت به بازماندگان حادثه خونین منا ، تجمع کنندگان آل سعود را مسول این حادثه دانست و خواستار برخورد قاطع و انقلابی دولتمردان با مسببان این واقعه شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
,
,
, ۸دی,
,
, ۸دی,
,
,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه