عضو شورای شهر:
پارک بانوان باید هرچه زودتر تحویل بانوان اهوازی شود/درخواست تغییر کاربری پارک بانوان به دانشگاه شهرداری رد شد
عضو شورای شهراهواز گفت : پارک بانوان به اندازه کافی جهت افتتاح و راه اندازی زمان برده است ،باید هرچه زودتر تحویل بانوان شهر اهواز شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهواز نوین، آذر زمان پور عضو شورای شهر اهواز در خصوص مشکلات و موانع راه اندازی پارک بانوان اهواز اظهار کرد : طی بازدیدهایی که از پارک بانوان صورت گرفته مشاهده شد این پارک از نظر زیرساخت مشکلی نداشته و سوله و سالن های ورزشی کاملا آماده هستند اما از جهت اینکه یک سری تجهیزات و امکانات ورزشی کم دارد هنوز به بهره برداری کامل نرسیده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین, آذر زمان پور عضو شورای شهر اهواز در خصوص مشکلات و موانع راه اندازی پارک بانوان اهواز اظهار کرد : طی بازدیدهایی که از پارک بانوان صورت گرفته مشاهده شد این پارک از نظر زیرساخت مشکلی نداشته و سوله و سالن های ورزشی کاملا آماده هستند اما از جهت اینکه یک سری تجهیزات و امکانات ورزشی کم دارد هنوز به بهره برداری کامل نرسیده است.,این عضو شورای شهر اهواز خواستار راه اندازی هرچه زودتر این پارک شد و افزود: چندین بار از معاونت فرهنگی شهرداری پیگیر روند آماده سازی پارک بانوان بوده ایم ،گفتند در حال انجام تدارکات هستیم ولی با تمام این وجود معتقدم این پارک به اندازه کافی جهت افتتاح و راه اندازی زمان برده است و باید هرچه زودتر تحویل بانوان شهر اهواز شود و تا الان اگر متولیان در این زمینه تعلل و یا کم کاری کرده اند باید تلاششان را بیشتر کنند.
,
زمان پور با تاکید بر اینکه این پارک باید با کاربری فعلی هرچی سریعتر در اختیار بانوان قرار بگیرد تصریح کرد : چندی پیش پیشنهاداتی مبنی بر تغییر کاربری پارک بانوان به دانشگاه شهرداری از سوی برخی دوستان مطرح شده بود که ما نیز با آن مخالفت کرده و این درخواست رد شد.
,
وی تاکید کرد : ما مصرر هستیم که این پارک با کاربری خاص خود که همان پارک بانوان است هرچه زودتر تکمیل و در اختیار بانوان قرار گیرد و از شهردار و مجموعه شهرداری نیز خواهان این مورد هستیم که این مطالبه بانوان را نیز در پیگیری جدی کنند.
]
ارسال دیدگاه