رئیس صنف بازهای رایانه ای استان کرمان:

توزیع و پخش بازی های رایانه ای ایرانی در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی

توزیع و پخش بازی های رایانه ای ایرانی در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی
رئیس صنف بازهای رایانه ای گفت:و ما می توانیم با نگاه اقتصاد مقاومتی بازی های رایانه ای ایرانی را در میان دانش آموزان توزیع وپخش کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود زنگی آبادی در گفتگو با خبرنگار“کسبه کرمان” در رابطه با ارائه بازی های رایانه ای در ایام مدارس گفت: طبق آمار ارائه شده از سوی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‎ حدود ۷۵ میلیون نفر جمعیت ۴۶ میلیون نفر در رده سنی هفت تا ۴۰ سال قرار دارند که از این تعداد ۸۰ درصد با بازی‌های رایانه‌ای آشنایی دارند و ۵۴ درصد (حدود ۲۳ میلیون نفر) بازی رایانه‌ای انجام می‌دهند؛ می‌توان نتیجه گرفت در کشور بیش از ۲۰ میلیون کاربر فعال بازی وجود دارد که ۱۲ میلیون نفر آنها را پسران و هشت میلیون نفر را دختران تشکیل می‌دهند

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “کسبه کرمان”,

رئیس صنف بازهای رایانه ای استان کرمان افزود: یکی از راه‌هایی که می‌توان از طریق آن فرهنگ جامعه خود را به نسل جوان و خصوصا دانش‌آموزان انتقال داد، بازی‌های رایانه‌ای ایرانی  است که در سطح دنیا نیز شایع شده است.

,

وی تشریح کرد:ما دراستان کرمان برای اینکه دانش آموزان وقت بیشتری را برای تحصیل خود داشته باشند،مغازه های  که بازی های رایانه ای را ارائه می دهند در شیفت صبح بسته می باشند.و در عصر مغازها را باز می کنند.

,

زنگی آبادی با بیان اینکه بسیار یا از شرکت های تولید بازی های رایانه ای با تولید آثار در سطح جهانی به انتقال افکار و اندیشه‌های خود در حوزه‌های فرهنگی،‌ سیاسی و امنیتی می‌پردازند ادامه داد: راه‌اندازی شود شبکه نشر و توزیع بازی‌های رایانه‌ای ایرانی با فرهنگ ایرانی از اول مهرماه در مدارس کشور را انجام می دهیم.

,

رئیس صنف بازهای رایانه ای افزود: و ما می توانیم با نگاه اقتصاد مقاومتی بازی های رایانه ای ایرانی را در میان دانش آموزان توزیع وپخش کنیم.

,

وی در پایان خاطر نشان کرد: و ما تمام  نظارت و کنترل بر ورود بازی‌های رایانه‌ای خارجی و جلوگیری از فعالیت‌های غیر مجاز در سطح استان داریم تا دانش آموزان ما با باز های فرهنگ ایرانی آشنایی پیدا کنند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه