شهردار مشهد در جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد؛

متروپلیس با تشکیل هیئت حقیقت یاب به فاجعه منا ورود پیدا کند/ آمادگی شهرداری مشهد برای اداره حج با تضمین و بیمه همه زائران

متروپلیس با تشکیل هیئت حقیقت یاب به فاجعه منا ورود پیدا کند/ آمادگی شهرداری مشهد برای اداره حج با تضمین و بیمه همه زائران
شهردار مشهد گفت: اسناد مکتوب و مشهود حاکی از آن است که اگر تعمدی در طراحی این فاجعه نبوده است، اما در خدمت رسانی کوتاهی صورت گرفته و سهل‌انگاری و بی‌تدبیری محظ مشهود است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، سید صولت مرتضوی که در هشتاد و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد سخن می‌گفت، اظهار داشت: پر کشیدن جمع کثیری از ضیوف الرحمن، اندوهی بزرگ بر قلب همگان نهاد که عظمت این مصیبت برای ما ایرانیان جانکاه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , صبح توس, صبح توس, ، سید صولت مرتضوی که در هشتاد و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد سخن می‌گفت، اظهار داشت: پر کشیدن جمع کثیری از ضیوف الرحمن، اندوهی بزرگ بر قلب همگان نهاد که عظمت این مصیبت برای ما ایرانیان جانکاه است.,

وی افزود: 65 هزار نفر از دو میلیون زائر سال جاری حج را ایرانی‌ها تشکیل می‌دهند که این تعداد معادل 3 درصد کل حج گزاران می‌باشد ولی متاسفانه تلفات و مفقودین ایران به گواه آمار بسیار بیشتر از این رقم است.

,

شهردار مشهد تصریح کرد: تا کنون بالغ بر 460 نفر از کشته‌ها و مفقودین منا را ایرانی‌ها تشکیل می‌دهند که بر اساس آمار 700 نفره اعلام شده عربستان، 65 درصد، بر اساس آمار دو هزار نفره کشته‌ها، 22 درصد و طبق آمار 4 هزار و 700 نفره اعلام شده در شبکه‌های مجازی، بالغ بر 10 درصد کشته‌های منا ایرانی هستند.

,

مرتضوی بیان کرد: بدون قضاوت و پیش‌داوری، تقاضای بررسی این فاجعه از سوی متروپلیس و شهرداران عضو در آن و همچنین سازمان کنفرانس اسلامی با تشکیل کمیته حقیقت یاب را داریم.

,

وی خاطرنشان ساخت: اسناد مکتوب و مشهود حاکی از آن است که اگر تعمدی در طراحی این فاجعه نبوده است، اما در خدمت رسانی کوتاهی صورت گرفته و سهل‌انگاری و بی‌تدبیری محظ مشهود است.

,

شهردار مشهد با بیان این مطلب که به عنوان شهردار مشهد و نماینده شهرداران ایران از همه سازمان‌های بین‌المللی تقاضا دارم به این فاجعه به دقت رسیدگی کنند، افزود: اگر شهردار مکه معظمه و مدیریت شهری این شهر، توانایی مدیریت آن را ندارد، شهرداری مشهد آمادگی دارد با تضمین و بیمه همه زائران، به این کارزار ورود پیدا کند.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه