رئیس جمهور پس از بازگشت به کشور:

حجاج به علت بی مبالاتی دولت سعودی، مظلومانه جان باختند

حجاج به علت بی مبالاتی دولت سعودی، مظلومانه جان باختند
رئیس جمهور پس از سفر نیویورک و هنگام ورود به تهران گفت: به خاطر بی مبالاتی و عدم کارایی دولت عربستان سعودی ، حجاج ما مظلومانه جان باختند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ،‌ آقای روحانی افزود: عربستان سعودی هم باید به وظایف قانونی و بین المللی خود عمل کند و هم باید روشن کند که این حادثه چرا و به چه دلیل اتفاق افتاده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی اضافه کرد: تلویزیون عربستان سعودی در این باره انیمیشین ساخته  که بسیار توهین آمیز است.

,
,
,

خبر تکمیلی متعاقبا ارسال می‌شود.

,


رئیس جمهور وارد تهران شد

,
,
,

آقای روحانی با استقبال رسمی معاون اول رئیس جمهور وارد تهران شد.

,


در مراسم رسمی استقبال از رئیس جمهور همچنین علی اکبر ولایتی مشاور امور بین الملل رهبر معظم انقلاب اسلامی ، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت ، علی جنتی وزیر ارشاد و محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی حضور داشتند.

,
,


آقای روحانی پس از سفری پنج روزه به نیویورک و شرکت در هفتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد و نیز نشست سران توسعه پایدار و دیدار با روسای جمهور و مقامات عالیرتبه برخی کشورها به تهران بازگشت.

,
,

 

,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه