logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار لنگرود:

۸ حاجی لنگرودی قربانی حادثه منا شدند/تدفین حادثه دیدگان در مزار شهدا لنگرود + اسامی

۸ حاجی لنگرودی قربانی حادثه منا شدند/تدفین حادثه دیدگان در مزار شهدا لنگرود + اسامی
جوادپور با بیان اینکه تاکنون ۸ فوتی، ۲ مفقود و ۱ مجروح لنگرودی از سوی سازمان حج گیلان گزارش شده است، اظهار کرد : از شرق گیلان که متولی اعزام رودسر بود ۱۳۵ نفر به مکه مشرف شدند که ۴۵ نفر از شهرستان لنگرود بودند که از این تعداد فقط آمار ۱۱ نفر گزارش شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرماندار شهرستان لنگرود در گفت و گو با خبرنگار لنگرخبر در خصوص حادثه دیدگان فاجعه منا گفت : براساس دستور رئیس جمهور ستاد ویژه جهت پیگیری حادثه دیدگان منا در استان ها و شهرستان های درگیر از جمله لنگرود ایجاد شد که تاکنون دو جلسه برگزار شد و از ۱۱ خانواده حادثه دیده سرکشی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرماندار شهرستان لنگرود در گفت و گو با خبرنگار , لنگرخبر,  در خصوص حادثه دیدگان فاجعه منا گفت : براساس دستور رئیس جمهور ستاد ویژه جهت پیگیری حادثه دیدگان منا در استان ها و شهرستان های درگیر از جمله لنگرود ایجاد شد که تاکنون دو جلسه برگزار شد و از ۱۱ خانواده حادثه دیده سرکشی شده است.,

سید رضا جوادپور افزود : در دیدار خانواده ها مواردی چون محل تدفین، تشییع پیکرها، برگزاری مراسم ها و درخواست های خانوادها بررسی شد تا بتوانیم در این خصوص اقدامات لازم را در شهرستان انجام دهیم.

,

وی با بیان اینکه تاکنون ۸ فوتی، ۲ مفقود و ۱ مجروح لنگرودی از سوی سازمان حج گیلان گزارش شده است، اظهار کرد : از شرق گیلان که متولی اعزام رودسر بود ۱۳۵ نفر به مکه مشرف شدند که ۴۵ نفر از شهرستان لنگرود بودند که از این تعداد فقط آمار ۱۱ نفر گزارش شده است.

,

فرماندار لنگرود اضافه کرد : طبق قبول درخواست سازمان حج مبنی بر تدفین حادثه دیدگان در مزارهای شهدا از سوی رهبر معظم انقلاب، در شهرستان نیز تعدادی از قبور در مزار شهدا در حال آماده سازی است و طی دیداری که با خانواده حادثه دیدگان انجام شد برخی وصیت داشتند تا در کنار قبور خانواده خود یا محل دیگری تدفین شوند که در این خصوص باید طبق وصیت نامه عمل کرد.

,

جواد پور عنوان کرد : به دلیل عدم مدیریت و بی کفایتی آل سعود در به وجود آمدن حادثه منا، حدود ۲۰ کانتینر در حال شناسایی است ولی طبق افزایش تعداد فوتی های امروز نسبت به دیروز، احتمال میرود که تعدادی از مفقودی ها به آمار فوتی اضافه شوند.

,

لیست قربانیان حادثه منا 

, لیست قربانیان حادثه منا , لیست قربانیان حادثه منا ,

ابراهیم فخری نالکیاشری – کریم پور تقی رستگار مقدم – ابراهیم کریم پور – حیدرحسینی – علی ثامنی – علی اصغر صالحی گلسفیدی – غلامرضا خرسندی – احمد اسماعیلی چافی

, چاف,

لیست مفقودین 

, لیست مفقودین , لیست مفقودین ,

دکتر بیژن نوربخش کومله – حبیب ترابی

,

مجروح 

, مجروح , مجروح ,

محمود ربیع نژاد کومله

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه